Jelenleg szoptatok 11 honapja. Mar 6 hónapos korától menstruálok. Peteérésem van, minden szabályos. Kiteso pedig nem jön. Mit gondoltok mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Voltam uh, vérvételen és minden normalis.2014. szept. 18. 11:05
11/23 anonim válasza:
Ne aggódj nagyon nagy a szórás, nekem a lányom 5,5 év után jött össze, a második baba akivel várandós vagyok, az első hónapban. De ha elkezdesz kattogni, még kevésbé fog összejönni.hasonló élethelyzetben voltam, 6 hós korától megjött, de mi csak 9 hós korától nem védekeztünk. Szerencsére. Mondjuk nekem teherbe eséskor jelentősen lecsökkent a tejem, így 11 hónapos korában már nem kérte. Egyik reggel beleszívott valamennyit, aztán rám mosolygott és elhúzott játszani. :-) Onnan kezdve néha megnézegette csodálkozva hogy honnan evett eddig, de soha nem kérte már, csak nézte és mosolygott. :-) Kitartás!
12/23 A kérdező kommentje:
Varom a hormon véreredmenyem, gondolom az sugall valamit nekünk. Még 2 hét Elvileg az eredmény. Pont akkor lesz ovum is.
2014. szept. 19. 20:46
13/23 anonim válasza:
én a magas prolaktin szintre tippelnék ami a szoptatás alatt természetes...viszont nem tudom tudod e de nem terhes nőknél tehát nem szoptat a magas prolaktin szint a teherbeesést nagy mértékben akadályozza, így én erre gondolnék.....
14/23 anonim válasza:
a minden normálissal vigyázni kell mert ha nőgyógyász mondja az nem mindig fedi a a valóságot egy endos doki talán jobban tudná az értékeidet elemezni
15/23 A kérdező kommentje:
Mint már írtam is, eddig uh volt. Az normalis. Az értékeket még nem láttuk kb még 2 hét A legjobb doktort választottuk régen mikor terhes voltam. Jól tudja értékelni a számokat 😊
2014. szept. 22. 07:31
16/23 anonim válasza:
De ha a legjobb dokit választottátok, aki ennyire ért a számokhoz, akkor miért kérdezed itt az idegeneket? :-)
17/23 anonim válasza:
olyan érzésem van nekem is feltetted a kérdést de mintha nem is várnál választ :))
18/23 Manka68 válasza:
A hormonrendszer kicsit bonyolultabb annál, hogy csak a számokat értékeljék. Az egymáshoz való viszonyukat is tudni kéne értékelni, és tudni hogy mit jelentenek egyes tünetek. Lehet hogy a te nőgyógyászod a legjobb a szakterületén, de az endokrinológia nem oda tartozik. Az autódat sem a hídépítő mérnökhöz viszed javíttatni, lehet akármilyen jó.
19/23 A kérdező kommentje:
Hasonló cipőben járókra vagyok kivancsi, hogy mindenkinél a szoptatás vége után jött e össze vagy már előbb. A számokat nem látta a dokim, ha ugy latja gond van elküld azokhoz akik arra szakosodtak. Bízom benne, mert ha nem biznek az nagy gond lenne. Igazából lehet, hogy igazatok van.
2014. szept. 23. 07:32
20/23 anonim válasza:
Az enyém olyan 7 hónapos volt, amikor először megjött. Ovu nem előzte meg. Igény szerint szopizott, sosem telt el mondjuk 5 óránál több éjjel sem. Aztán megjött 6 hét múlva szintén ovu nélkül. Aztán 6 hét múlva pozi lett a teszt. Nem lehet, hogy egyszerűen csak nem trafáltatok bele? Magunkból kiindulva. :) azért mi nem voltunk olyan aktívak kisgyerek mellett , álmatlanul, mint "fiatal" korunkban.
Na meg szopi nélkül sem mindig megy gyorsan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!