Mitől lehet? Folyamatosan úgy érzem pisilnem kell. de szinte semmi.
Figyelt kérdés
Folyamatosan úgy érzem hogy pisilnem kell de szinte semmi nem jön. Nem fáj nem csip semmi ilyen nincs. szombat este kezdődött fejfájással és lázzal. Vasàrnap semmi bajom. Hétfőn hőemelkedés. Ma pedig folyamatosan 5percenként a wc-re járok. Ma egy kicsit görcsölt a hasam. 3 hónapja hagytam a gyógyszer szedését mert kisbabát szeretnénk.2014. szept. 17. 14:40
2/3 A kérdező kommentje:
Még soha nem voltam felfázva... orvos meg holnap délután rendel... gyógyszertárba tudnak valamit adni?
2014. szept. 17. 15:19
3/3 anonim válasza:
Nálam is ez volt az elején, teljesen olyan volt mint a felfázás, nagyon sokat jártam ki, de csak pár cseppre. Baba lett belőle :) mikor először mentem orvoshoz mondtam neki is ezt, azt mondta ez normális a terhesség elején és hormonok okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!