Folyamatosan pisilnem kell, de nem felfázás! Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Ez kb 2 hónapja visszatérő dolog. Voltam nőgyògyásznál, urológusnál, vizelet tenyésztésen, hüvelyváladék vizsgálaton de semmi nem derült ki. Viszont borzalmas érzés, hogy folyamatosan kell. Kérlek segítsetek ha tudtok! :(2014. jan. 28. 19:48
2/7 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2014. jan. 28. 20:02
3/7 anonim válasza:
Esetleg lehet hólyagsérv is, ezt nögyógyász tudja megállapítani, ha függöleges helyzetben vagy vizsgálat közben, a szokásos fekvö vizsgálatnál nem derül ki. Kérd meg, hogy vizsgáljon meg ülö/álló testhelyzetben - a vizsgálószék megfelelö döntésével meg tudja tenni.
Természetesen lehet más oka is, ez csak egy a sok lehetöség közül. Lehet akár símán idegesség is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2014. jan. 28. 20:44
6/7 Lia1963 válasza:
talan a hiperaktiv hugyholyag, tenyleg igy hivjak ezt a betegseget! Allando vizeleturitesi kesztetessel jar, egyeben nem jar az agyam, mint hogy hol egy wc, ha kellene.. Vegigkiseri az eletem, sajnos. Az urulogus jo gyogyszerekekkel tudja ezt enyhiteni, van ra vizsgali modszer.Ha ki van zarva bakterialis vagy peneszes fertozes, kerdezz ra az urulogusnal.Gyogyszerrel szuperul kezelheto, en se tudom miert nem jottek ra korabban, rettenetes volt!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt. Mindenkèpp próbálom kideriteni h mi lehrt az ok, mert ez borzaszto èrzés. Lassan beleőrülök!
2014. jan. 29. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!