Múlt hétvégén kellett volna megjönnie. (Máskor is késett már pár napot...)Folyamatosan pisilni járok, olyan, mintha fel lennék fázva. Melyik a valószínűbb? Terhesség, vagy felfázás?
De viszont semmilyen más "felfázási" tünetem nincs(nem szúr,nem csíp..)
Mi lehet ez?
Miután még csak egy hete késik,ezért még nem tesztelek.
Amennyit már tesztekre költöttem...:)
Értem :)
Régóta vártok a b? Ha igen, akkor ezek lehetnek csak pszichés tünetek is sajnos, saját tapasztalat.
Csinálj szerintem mégiscsak egy tesztet. Ha negatív, akkor nem áltatot tovább magad, ha pozitív akkor meg... , ezt gondolom te is tudod :D
Hát igen,lassan másfél éve már..:(
De most az elmúlt kb4 hónapban nem voltunk ráállva a "babaprojektre".Sokminden más elterelte a figyelmünket.
Úgyhogy csak azt is most vettem észre,hogy késik.
szia!
Nem elszomorítani szeretnélek , de sokszor a felfázás nem jár szúrással meg fájdalommal, csak sok pisiléssel. Nagyon korai volna , hogy nyomja a hólyagod a méhed, hiszen gyakorlatilag egy kis petezsákról van szó.
Ha nem jönne meg, úgy 7-10 nap múlva merj tesztelni! A halvány csík biztató jel lehet....
Hát köszi a válaszokat,meg a bíztatást!:)
Én is remélem,hogy most nem felfázásról van szó.
De még várok a teszttel.Annyira utálom a teszteket már...gondolom értitek..:P
21:38-astól kérdezném:
Pontosan te mit éreztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!