Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folyamatosan kiújuló felfázás...

Folyamatosan kiújuló felfázás lehet?

Figyelt kérdés
Jó pár hónapja, pár naponta előfordul, hogy szinte folyamatos vizelési ingerem van egész nap, amikor elmegyek wc-re, vizelni is tudok, normál mennyiségűt, nem csak keveset. A tünetek leginkább este erősödnek, ráadásul alhasi fájdalmakkal kísérve. Szedtem már rá augmentint, ideig-óráig használt, aztán megint elkezdődött. Mitől lehet? Van valakinek hasonló tapasztalata?
2009. dec. 17. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokáig küzdöttem az állandó felfázással, időnként még előjön. Én tőzegáfonya kapszulát szedtem és sós ülőfürdőt vettem 6 hétig. Amikor érzem a tüneteket, lefőzök egy nagy adag csalánteát és egész nap iszom.
2009. dec. 17. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam úgy vagy, hogy kifejezetten lefekvés után jön rám a kimászkálhatnék. Nem valami kellemes...

Meg olykor délután is és estefele.

2009. dec. 22. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
szia én 4évig néhány havi rendszerességgel vért pisiltem, szedtem vagy 20féle antibiot, de mindig visszajött. van egy teám amit akkor ittam, hogyha nem bírtam elmenni orvoshoz, hogy el tudjak. nyírfalevél, bazsalikom, mezei zsurló és kakukkfű keveréke, próbáld ki ezt. nekem úgy múlt el ez a dolog, hogy kiderült, hogy a hüvelyváladékomban van egy baktérium, amivel megfertőzöm magam. ha nem múlik el, lehet érdemes lenne nálad is megnézni a hüvelyváladékot.
2009. dec. 22. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!