Baja lehet a babának?
Figyelt kérdés
Ha pikkelysömör gyanúja miatt Diprosalic szteroidos krémet írtak fel és véletlen teherbe esek baja lehet a babának?Persze ahogy megtudom abbahagyom a használatát csak nagyon szeretnénk egy picurkát....2014. szept. 10. 22:02
1/3 anonim válasza:
Nekem is pikkelysömöröm van, én is szteroidos krémet használok. Amint megtudtam, hogy teherbe estem, azonnal abbahagytam, míg a kisfiunkat vártuk, majd a szoptatás alatt nem használtam. Aztán volt kb. 3 hónap, amikor rendbe tehettem a bőrömet, használtam, majd újra teherbe estem. Most megint már hónapok óta nem használom, és még legalább 1 évig nem is fogom. Pedig a bőrömnek nagyon szüksége lenne rá.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi, véletlenül elküldtem. Szval, ha abbahagyod, amikor teherbe esel, nem lehet baj. Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!