Lehet valami baja a babának?
Figyelt kérdés
Ha valaki úgy esik teherbe hogy fertőzése?(teherbe lehet úgy esni) Kellemetlen szagú folyás? Mi baja lehet a babának?2014. aug. 22. 18:27
1/4 anonim válasza:
A gombas kerdest is te tetted fel?
2/4 A kérdező kommentje:
nem
2014. aug. 22. 18:49
3/4 anonim válasza:
A hüvelyfertőzést minden esetben kikell kezelni terhesseg alatt mivel idővel problémat okozhat...ha meg nem vagy terhes inkabb előtte kezeltesd ki..hamar az vagy akkor minnel előbb most meg nem lehet problema de ha tovabbra is fennall akkor lehet...
4/4 anonim válasza:
Nekem e.coli fertőzésem volt, nem sikerült kikezelni semmivel, így lettem terhes. Terhesség alatt is kaptam kezelést, de nem múlt el. 38. héten szültem, a babának semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!