Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Masnal is elofordult, hogy...

Masnal is elofordult, hogy fogtomes kellett terhesseg elejen? Lesz baja a babanak ettol?

Figyelt kérdés
Eleg romlandoak a fogaim mindig jarok is kezelesre,de ezeket nem tudom kivedeni sajnos :( 7hetes vagyok es tegnap elott kezdodott ez az iszonyat fogfajas es muszaj vagyok kezeltetni,tomes kell valoszinu ey pici lyukba!De en nem birom tovabb,mar ket napja nem alszom az iszonyat fajdalomtol,ez jobban art gondolom mint maga a tomes a dokinal.
2014. aug. 18. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is tömtek kettő fogamat a terhesség elején. Én nem kértem fájdalomcsillapítást, nehogy valami baja legyen a picinek, kibírtam, nem volt vészes.
2014. aug. 18. 11:36
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem muszaj kerni igy is nagyon nagyon faj :( hogy meg nem nyulkalnak hozza
2014. aug. 18. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem is tömtek fogamat, és gyökérkezeltek is..bár én olyan -mazo- vagyok, hogy szeretem az ezzel járo fájdalmat :D ugyhogy én még nem kaptam sose injekciot ezekre
2014. aug. 18. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Én az egész felső fogsoromra készítettem a hidamat, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. A csiszoláshoz pedig nem árt egy kis fájdalomcsillapító. Szóltam a fogdokinak, ő megnyugtatott, ma már van olyan érzéstelenítő, amit adhatnak kismamának. Érdeklődj a fogorvosnál.
2014. aug. 18. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz a fogászati kezeléstől, érzéstelenítéstől!
2014. aug. 18. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Tömtek és húztak is terhesen.Mondtam mindig h babát várok.
2014. aug. 18. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4 fogamat tomtek 18-20 hetes voltam, szolni kell, h terhes vagy. Az erzestelenito helyileg hat.
2014. aug. 18. 12:55
 8/9 A kérdező kommentje:
De en csak 7hetes vagyok,mindegy tulvagyok rajta es kihuztak vegul.Rontgen nem kellett,olyan erzestelenitot kaptam ami nem art es alig verzett...a fajdalom megszunt :)
2014. aug. 18. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, örülök, hogy túl vagy rajta, bár kár, hogy húzni kellett. További fogfájásmentes babavárást kívánok neked! :)
2014. aug. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!