Vajon ez terhesség?
Figyelt kérdés
34. Napon vagyok kb 1 hete érzékenyek a melleim, fáj a fejem, gyakran látogatom a mosdót, néhány napja nagyon fáradt és ingerlékeny vagyok.
Ket tesztet csináltam 32-33. Napon de negatív viszont még mindig semmi. Talán később estem teherbe? Hozzáteszem nem terveztük ahogy a fiamat sem. Szerintetek most hogyan tovább, várjak vagy menjek orvoshoz hátha valami más.
2014. aug. 18. 00:25
1/1 anonim válasza:
menj el orvoshoz mert nekem se jott meg egy honapig es mas volt a gond :D de miota nincs menszeszed? lehet az is h terhes vagy de vegyel egy tesztet es nezd meg az eredmenyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!