Normalis h rogton felirnak ultrogestant terhesseg elejen akkor is ha nincs gond?
Figyelt kérdés
elozo terhessegem vetelessel vegzodott.Ujbol terhes vagyok es rogton kaptam ultrot pedig nincs is baj!ez nem fog artani?2014. aug. 16. 11:45
1/5 anonim válasza:
Pont ez a jó, ha felírják, főleg úgy, hogy az anamnézisedben missed ab szerepel.
2/5 anonim válasza:
Ártani biztos, hogy nem árt, bár az is igaz, hogy csak akkor segít ha valaki igazoltan progeszteron hiányos és ez volt a vetélés oka is. Két féle doki van, van aki egy vetélés után biztos ami biztos felírja, míg másik doki csak progeszteron hiány esetén tartja indokoltnak.
3/5 anonim válasza:
Pont ezen gondolkodtam én is, mert nekem is egyből felírta. (Barnázok, de ez nem csak progihiány miatt lehet.)
Utána olvastam, és azt olvastam, hogy a magas prog.szint is vetélést okozhat.
Hát... Csak tudják a dolgukat a dokik.
4/5 anonim válasza:
Nálunk ez protokoll, vetélés után mindenki kap és pássz. Van aki Duphastont, de az mindegy, szal progit.
5/5 anonim válasza:
Nem árt. Én is vetéltem, mert akkor későn katam már az utrót. A következő terhességemnél az 5. héttől a 35.!!!! hétig szedtem 2x1-et. Azért addig, mert a doktornőm szerint nem csak a koraterhességet segít megőrizni, hanem a koraszülés elkerülésében is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!