Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miket kell othonra beszerezni...

Miket kell othonra beszerezni ha meg akarjuk probälni az inszeminäciot?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:

SZia!

Az orvos vizsgálatokra fog küldeni, amikre el kell menni. Majd, ha minden rendben, gyógyszereket ír fel Neked, amiket be kell venni/szúrni vagy hüvelybe kell tenni (utóbbit inszem után). Maga az inszemináció az intézményben történik, Nektek otthonra így semmi nem kell a gyógyszereken kívül.

2014. aug. 27. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Mármint ti akarjátok otthon megpróbálni?
2014. aug. 27. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:
igen mi akrjuk akkor mik kelenek hozzä ?
2014. aug. 28. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát mi végigcsináltunk 6 inszemet,de eszembe nem jutott volna ilyen! Gondolom nem voltál még egyen sem,és nem tudod hogyan zajlik... Pl. elő kell készíteni a spermákat is egy géppel,vagy azt is vennél? Nem is értem az indíttatást,hiszen 6-ot elvégeznek térítésmentesen.
2014. aug. 30. 11:05
 5/8 anonim válasza:
2014. szept. 2. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es melyik intézménybe jártál ahol térítés mentesen csinálták???

(én is most megyek a 2.ra de perkálok :( )

Köszi, előre is!

2014. szept. 2. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok,az ÁEK-be jártam inszemre,a gyógyszereken kívül semmiért nem kellett fizteni. Egyébként inszmből 6-ot támogat az OEP,a lombikból 5-öt. Az első lombikunkat a Dévai Klinikán végezték,bár ez magánklinika,csak két konzultációért kellett fizetni,a többi beavatkozásért nem. Szerencsére nem kellett több.Ezt mi 2009-ben csináltuk végig,nem hinném,hogy változott volna ebben valami,de ha tévedek akkor bocsi.
2014. szept. 15. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért ez egy trükkös dolog, mert az OEP rendszerben ingyenes a kezelés, de ott a gyógyszerezés, ellenőrzés nem megoldott (persze így is lehet valakinek szerencséje), de legtöbbször nem sokat ért. Csak tudnám minek fizetünk évente több millió HUF TB-t.
2014. okt. 10. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!