Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első babánál listát írunk,...

Első babánál listát írunk, mit kell beszerezni?

Figyelt kérdés
Tapasztalt anyukák válaszát kérném.
2014. aug. 12. 09:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
26%
Neked kell tudnod, hogy írtok-e listát, nem tőlünk kell kérdezned.
2014. aug. 12. 09:59
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
azt írta listát i9r, nem azt kérdezi irjon-e
2014. aug. 12. 09:59
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
ír*
2014. aug. 12. 10:00
 4/18 anonim ***** válasza:
26%

Nem. Így egyben nézbe a kérdést, úgy lehet értelmezni, hogy rákérdez annak igazságára, miszterint "listát írnak, mit kell beszerezni". Vagyis azt kérdezi, írják-e a listát, amiről igazából csak ő tud nyilatkozni. Amennyiben az "első babánál listát írunk" mondatrész csak egy kiejelentés, míg a következő mondatrész a kérdés, az egyrészt meglehetősen pongyola megfogalmazás lenne, másrészt nincs is teljesen rendben, mert még nem írják a listát, ha nem tudják, mi kerüljön rá, vagy ha mégis elkezdték, legalább megoszthatnák, mi került már rá.

Persze egyszerűbb lett volna így kiírni a kérdés: "Első babánál listát írunk arról, mit kell beszerezni. Tapasztalt anyukák válaszát kérném: miket írjunk össze?"

2014. aug. 12. 10:08
 5/18 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem tudod értelmezni a kérdést...

Most hogy már 4 válaszom jött erre a kérdésre, és mind haszontalan már senki nem fog írni, köszönöm!!!!

2014. aug. 12. 10:28
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
talan azert nem jott normalis valasz a kerdesedre, mert nem jol fogalmaztal! fuss neki megegyszer!
2014. aug. 12. 10:34
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

ez egy eldöntendő kérdés így. igennel vagy nemmel válaszolunk. én igen írok. sőt, én azt is oda írtam hogy mikorra kell beszerezni, korházból kijövetelre, vagy pár nappal, héttel később.... és az árak, hogy tudjam a kiadásokat tervezni.

remélem erre kérdeztél rá!

de a védőnő biztos segít....

2014. aug. 12. 10:39
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Az a kérdés h mi mindent kell beszerezni egy babához?
2014. aug. 12. 10:52
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

ezt a kérdést kb naponta 2x ki írják.....

miért nem keresed meg őket ott tuti meglesz a válaszod....

2014. aug. 12. 10:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

keressetek rá neten, nagyon sok ilyen listát találtok (kelengyelista néven). pl. ez is: [link]

Én vittem egy ilyet nyomtatva a védőnőhöz, és gyorsan végigkérdeztem mi az, amire szerinte tényleg szükség van. Egyébként nagyon egyéni, hogy ki mit tart szükségesnek, ahány ház, annyi szokás. pl. vízhőmérőt mi egyszer sem használtunk, de van aki szereti. És így tovább.

2014. aug. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!