Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aloe First Sprayt lehet...

Aloe First Sprayt lehet használni 6 hós babánál torokfájásra? Hol tudok ilyet beszerezni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 18:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
35%
én úgy tudom, hogy a spray-t nem lehet szájban használni. Én csak külsőleg használom.
2010. jún. 1. 18:32
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
Az aloe first külső használatra van, ne fújd be a torkába.
2010. jún. 1. 18:35
 3/24 A kérdező kommentje:
és az aktivátort?
2010. jún. 1. 18:43
 4/24 anonim ***** válasza:
70%
Nyugodtan fujd be vele a torkát!! A first egyedül szembe nem kerülget nem lesz töle semmi baja hidd el.Ezzel foglalkozik keresztanyám.Én is fujtam és még mindig itt vagyok.A first nagyon sok mindenre jó.Fujd nyugodtan csak az izét nem fogja szeretni.
2010. jún. 1. 18:43
 5/24 anonim ***** válasza:
52%
Annak sokkal roszabb az ize mint a firsté de ha nincs más otthon nyugodtan.Mi is ezeket a termékeket használjuk.
2010. jún. 1. 18:44
 6/24 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs itthon egyik sem.Most olvastam róla hogy sok mindenkinek bevált.Nagyon gyorsan szeretnék valahonnan beszerezni,mert a kislányom tegnap óta nem nagyon eszik és iszik mert fáj a torka és lázas is.Hol lehet ilyet venni???SOS
2010. jún. 1. 18:47
 7/24 A kérdező kommentje:
Amúgy most akkor melyik a jobb?A first vagy az aktivátor?/babának/
2010. jún. 1. 18:49
 8/24 anonim ***** válasza:
Attól függ helyileg hol laksz, mert MLM rendszerben értékesítik
2010. jún. 1. 20:48
 9/24 anonim ***** válasza:
Mi mindkettőt használjuk. Nyugodtan lehet fújni first-öt torokra, az én babáim már tátják a szájukat, amikor meglátják. Még ízlik is nekik! Amúgy külsőleg is nagyon jó, sebre akár. Az aktivátort pedig főként orrcseppként használtuk. Egy-két csepp, orrszívás és fel is old mindent. Elvileg boltban nem lehet kapni, de én tudok pár helyet, Kecskeméten.
2010. jún. 1. 21:15
 10/24 A kérdező kommentje:
Most lehet tudatlannak néztek,de mi az az MLM?Utolsó Kecskeméten hol kapható?
2010. jún. 1. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!