Aloe First Sprayt lehet használni 6 hós babánál torokfájásra? Hol tudok ilyet beszerezni?
Nekem van ismerosom, aki nagyon magasan all ebben, sokat tud a temarol, es az Aktivatort ajanlja belso hasznalatra. O is azt hasznalta a gyerekein ilyen korban, en is. Azt nyugodtan lehet adni, szerintem a First nem a szajba valo. Nem hiszem, hogy baja lenne tole, de nem arra valo. Venni pedig ertekesitokon keresztul lehet illetve Budapesten a Forever kozpontban.
MLM = multi-level marketing
Akiknek én az előadását hallgattam mikor engem is be akartak anno szervezni, olyan fiatal pasik és csajok voltak akiket elhívtak előadásra, elmondták mit kell mondani, megtanulták és pár hétmúéva már ők mondhatták, ha tudtak hívni ők is ismerőst, akinek eladhatnak belőle.
Nem mondom hogy a termék nem jó mert nem ismerem, de konkrétan amilyen előadásokra engem elcitáltak ismerőseim, ott bár elhangzott hogy orvosok is ajánlják, de az előadók sima házioasszonyok és férjeik voltak, akik plusz pénzkereseti lehetőség miatt vállalták hogy ismerősöknek adnak el cuccot előadás keretén belül, ha sikerül.
Senkit nem akarok megbántani aki valóban ért hozzá, de az én személyes tapasztalatom ez. MIvel ismertem az "előadókat" és tudom hogy ne értenek hozzá csak megtanulták amit mondani kell, ezért én nem vettem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!