Aloe First Sprayt lehet használni 6 hós babánál torokfájásra? Hol tudok ilyet beszerezni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 18:28
11/24 anonim válasza:
Menj be a DM-be, ott is lehet kapni sprayt, 2000 körül van. Az MLM valami olyasmi rendelős rendszer mint az avon vagy az oriflame csak más fajta termékeket forgalmaznak.
14/24 anonim válasza:
Dehogy lehet DM-ben kapni, az FLP-s termékeket (az aloe first is az) nem lehet kereskedelemben forgalmazni. Az MLM azt jelenti, hogy Multi Level Marketing, és ez egy értékesítési forma. A rendszerben lévő értékesítőktől vásárolhatsz, ők pedig ezután az értékesítés után jutalékot kapnak.
15/24 anonim válasza:
Kedves utolsó! Én is a DM-ben vattem 1990 ft-ért Szolnokon :)
16/24 A kérdező kommentje:
Most akkor lehet kapni DM-ben vagy nem????
2010. jún. 3. 13:18
17/24 anonim válasza:
Akik a DM-ben vették 1900 forintért,azok nem azt az aloe first spray-t vették, amiről itt a legtöbben beszélnek. Ez a Forever Living Products márkájú és ezt csak MLM rendszerben lehet kapni (és még egy-két boltban, ahol elvileg nem lehetne, de mégis kicsit eldugva, titkolva ott van) Ez a spray jelenleg 6000 forint körül van. És 473 ml.
18/24 A kérdező kommentje:
Szereztem aloe firstöt és fújtam a torkába.Nem lesz tőle semmi baja ugye?
2010. jún. 5. 11:32
19/24 anonim válasza:
Szia.
Ha kecskemeti vagy akkor pl az Akademia krt-n lehet kapni a fodraszkellekesnel.
O arulja a foreveres dolgokat az uzleteben.
De DM-ben kizart dolog!!!
20/24 anonim válasza:
El kell olvasni a dobozát, mert nem mindegy alie spray-t lehet szájba alkalmazni.
Anyósom mondta mikor fájt a torkom hogy ott van a polcán az aloe spray és hogy fújjam be a számba..hát én elolvastam a tájékoztatóját (mint mindennek mielőtt használom) és marha nagy betűkkel rá volt írva hogy "kizárólag külső használatra!"
Valami FLP-s termék volt.....nem biztos hogy ez a First de valami aloe spray volt az is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!