Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akinek pcos betegsége volt...

Akinek pcos betegsége volt sikerült teherbe esni? Milyen vizsgálatokat végeztek és mennyi idő után jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Barátnőm el van keseredve. Főleg h a nőgyógyász szerint ne szedje az endokrinológus álltal felírt gyógyszereket. Az endikrinológus pedig h ne szedje a nőgyógyász álltal felírtakat. Nem tudja mit tegyen. Pajzsmirigy alulműködése is van. Tudnátok tapasztalatokat írni. Ha lehet pozitívakat mert nagyon befordult.
2014. aug. 23. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia. En 23eves vagyok,de szerintem nekem evek ota,talan 7-8eve is pcom van mar. D ugye ez cs a baba vallalasnal derult ki. En nogyogyaszhoz jartam,es segitett. Kaptam ir-re gyogyszert. A dietat nem igazan tartottam. A munkam rengeteg mozgassal jart,igy cs neha segitettem ra. A parom mintajanak eredmenye se lett tul jo,d igyis a 11.honapban sikerult. Sok sikert kivanok neki. 25hetes kislanyos kismami :-)
2014. aug. 25. 18:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Már átküldtem neki a válaszaitokat! Nagyon örült neki. Azt mondta elmegy a dokihoz és mindenre rákérdez. Jó nagy lendületet adtatok neki. Sokat panaszkodott h csupa negatív ember veszi körül akik csak piszkálják. Ezért minden egyes plusz baba nélküli hónap egyre nagyobb csalódással és stresszel járt.
2014. aug. 26. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:
A negatív emberek sajnos maradnak és mindig lesznek, ha majd diétázik és sportol, akkor is, különcségnek, divatozásnak fogják tartani az amúgy egészséges életmódot. Ha várandós lesz, akkor is lesznek okosok, de az okosok száma igazán csak a baba megszületése után lesz maximális. Kitartást, ez a ti dolgotok és senki másé!
2014. aug. 28. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!