Akinek pcos betegsége volt sikerült teherbe esni? Milyen vizsgálatokat végeztek és mennyi idő után jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Barátnőm el van keseredve. Főleg h a nőgyógyász szerint ne szedje az endokrinológus álltal felírt gyógyszereket. Az endikrinológus pedig h ne szedje a nőgyógyász álltal felírtakat. Nem tudja mit tegyen. Pajzsmirigy alulműködése is van. Tudnátok tapasztalatokat írni. Ha lehet pozitívakat mert nagyon befordult.2014. aug. 23. 22:55
1/13 anonim válasza:
Igen, 2 év után, szigorú ch diéta + merckformin + mozgás. A pajzsmirigyet be lehet állítani gyógyszerrel. A PCOS ettől van, vagy inzulinrezisztenciája is van?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom h ettől van- e. Megkérdezem. Azt mondta h kapott rá gyógyszert és a legutolsó eredmény szerint most meg túlműködik. Annyira szeretném bátorítani h ne adja fel és ne keseredjen el. Csakhogy nem tudom h ilyenkor mit kell tenni.
2014. aug. 23. 23:13
3/13 anonim válasza:
Nekem olyan nogyogyaszom van aki ert ehhez a betegseghez. Merckformin, dieta es mozgas! Nekunk onnantol, h elkezdtem a kezelest, 9 honap mulva fogant meg a lanyunk.
4/13 anonim válasza:
Az endokrin a szakember, de sajna az sem minden. Ha tartja az ir diétát, sportol és szedi a merckforminttartalmú gyógyszer valamint beáll a pajzsmirigye simán lehet.
5/13 A kérdező kommentje:
Mi az a ch diéta?
2014. aug. 24. 11:38
6/13 anonim válasza:
Nekem nem kellett diétázni, m eleve vékony vagyok (mindig sportoltam + helyes táplálkozás). Elsőre összejöttek a babák, viszon 5-ből 2 maradt meg.
7/13 anonim válasza:
ir ditát a vékonyaknak is kell tartani.
8/13 Manka68 válasza:
Mindenképpen az endodokira hallgatnék, ez az ő szakterülete, nem a nődokié. Én sikertelen inszemek, lombik után jutottam el magánszorgalomból endodokihoz, ő felírta a pajzsmirigy gyógyszert, merckformint, mondta a diétát és a rendszeres mozgást, és 3 hónap múlva pozitívat teszteltem. A nődokimnak és meddőségis!!! dokimnak fel sem tűnt a problémám, csak tömték belém a hormonokat, persze hiába. :-(
9/13 Manka68 válasza:
bocsi, lemaradt : a ch diéta az csökkentett szénhidrát tartalmú diéta napi 5-6 étkezésre elosztva. Nevezik még IR vagy cukros diétának is. Érdemes dietetikus segítségét kérni hozzá, aki személyre szabottan segít beállítani, mert ha az ember rosszul csinálja, többet árt, mint használ.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Alig várom h elmondjam neki! Mindenki noszogatja a családjukból h mikor lesz már baba stb. Egyre elkeseredettebb és azt hiszi h selejtnek tekintik amiatt h nem jön össze. Szuper h van remény!
2014. aug. 24. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!