A barátcserje hasznos?

Figyelt kérdés
Szeretnem megkerdezni azokat, akik baratcserje tinkturat/tablettat fogyasztottak a ciklus rendezese celjabol, mit tapasztaltak? Leginkabb az erdekelne, akiknek alacsony progeszteronszintjuk volt. (barnazas mensi elott, esetleg kozpeidoben) Pozitiv, negativ tapasztalat egyarant johet.

2014. aug. 15. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem csak negatív tapasztalatom van róla. Nekem sajnos nem segített, úgy összekavarta a ciklusom, hogy nem csak a végefelé, de egész ciklus alatt össze vissza barnázgattam. Később kiderült Pcom-van, ezért nem segít a barátcserje, se a teák.
2014. aug. 17. 19:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! "Elvileg" nekem a hormonjaim rendben vannk, azert irom, hogy elvileg, mert nem 100%-osan. PCOS-em nincs, am osztrogendominanciam igen, keves a progeszteronom. Erre hasznalnam.
2014. aug. 18. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!