Csak akkor lehet valakinek lombikbabája, ha b nem képes természetes úton teherbe esni?

Figyelt kérdés

2014. aug. 5. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az államilag finanszírozott beavatkozásokat valószínűleg alá kell támasztani, szükségességét meg kell indokolni. Ha fizetsz érte, szerintem bármelyik magánklinika megcsinálja, csak egyrészt értelmét nem látom, másrészt azért nem egy leányálom egy ilyen beavatkozás a legelejétől a végéig. gondolok itt a mindenféle hormongyógyszerre, szurkálhatod magad, vérvételek, UH-k tömkelege, szerintem a peteleszívás sem lehet egy fáklyásmenet, aztán a visszaültetés előkészítése szintén gyógyszerekkel megtámogatva, stb stb.
2014. aug. 5. 13:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. aug. 6. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2014. aug. 6. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Más okból miért csinálna valaki végig egy ilyen tortúrát ráadásul nem kevés pénzért? Nekem volt egy,de szerencsére nem kellett több. Hát nem egy leányálom,ahogy az előző is írta.
2014. aug. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!