Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha éreztem peteérésnek és a...

Ha éreztem peteérésnek és a beágyazódásnak is jeleit, de mégis megjött végül, akkor miért, vagy mit éreztem?

Figyelt kérdés

Régóta próbálkozunk kistesóval, s az első terhességemnél nem is éreztem szinte semmit. Ebben a hónapban viszont feltűnt, hogy korábban ugyan, de mikor volt a peteérés, sőt utána héten a beágyazódást is, végig szúrkálások, puffadás, a végére fejfájás, gyengeség, fáradtság stb... 2 héten át reményre adtak okot, de most úgy néz ki, mégis meg fog jönni :(

Ha mégsem baba volt, akkor miket éreztem ennyire, miért tréfál meg a testem?

2014. júl. 31. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán a túlzott akarás űzött veled tréfát és hogyfigyeled magad!
2014. júl. 31. 11:18
 2/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha nagyon szeretnéd, a szervezeted produkál terhességre utaló jeleket. Amiket leírtál, a normál ciklus működés jelei, valódi tünetek ilyenkor még nincsenek.

2014. júl. 31. 20:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyik honapban sem erezten kulonosebb dolgokat, igy most sem figyeltem. Plane, hogy ez a peteeres sokkal korabban jott, par napja mult el a verzesem, nem is gondoltam akkor meg ilyenre... csak akkorat beleszurt, hogy oda is kaptam. Masnap meg egy csepp rozsaszin a wc papiron. Aztan kb egy het mulva megint olyan szurkalasok, hogy meg is lepodtem, hogy ezt igy lehet erezni!? Szoval nem meseltem be :) valodi erzetek voltak, kerdes mar csak az, hogy mi volt, netan volt baba, csak megsem maradt meg?
2014. júl. 31. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
az "úgy érzem, mégis meg fog jönni" is belefér. Megjött?
2014. aug. 1. 08:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Hááát tegnapelőtt este volt egy kis pirosas vér, abból gondoltam, hogy másnapra megjön. De tegnap és ma is csak enyhe barnás-vizes folyás van... ez is mi?? Ilyenem se volt még. Ma a hasam se fáj, semmit nem érzek.

Ja és a netes olcsó 10-es teszt ma reggel is negatív - ezért adtam fel a reményt igazából :(

2014. aug. 1. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehet...
2014. aug. 1. 15:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Miután az első terhességemnél a beágyazódást határozottan éreztem (kis "mardosás" a méhemben + puffadás), azt gondoltam később többször is, amikor ugyanezt éreztem, hogy babaság lesz a dologból - de nem lett. Szerintem nincs kizárva, hogy megtermékenyült, eljutott a méhbe, aztán ott nem sikerült megfelelően "megkapaszkodnia". Most újra várom, mi lesz a beágyazódási tünetekből... Nálad azóta gondolom, már kiderült, hogy mi a helyzet. Remélem, pozitív a teszt :)
2014. aug. 4. 13:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Szia, sajnos másnap (szombat) reggelre megjött rendesen. Utálom az ilyen több napos késéseket, mert ezidő alatt nagyon tudok reménykedni, végül pedig nagyot esek... :(

Köszi azért mindenkinek a válaszokat!

Nálad mi újság kedves utolsó?

2014. aug. 4. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: nagyon sajnálom. Tudom, milyen elkeseredetten, bőgve ülni a mosdóban :( Rohadt egy érzés. Gondolj arra, hogy két hét múlva itt az újabb esély :) Légy optimista és tarts ki. (Nálam még semmi hír, még kb. 1 hetem van a "nemvárt"-ig.)
2014. aug. 4. 16:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi, kedves vagy! :) Nagyon drukkolok neked, majd ird meg, mik a fejlemenyek!
2014. aug. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!