Megnéznétek nekem ezt a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

Jelenleg 5 napja késik, ez a második tesztem a héten, az elsőt hétfőn csináltam, ami negatív lett. Pcos vagyok, nem régiben volt hsg vizsgálatom... mióta szedem a meforalt megjött, e napban viszont megint kimaradt... és nem tudom mi okozhatja...

Ezt a tesztet ma csináltam és az első 5 percben nem mutatott csak egy csíkot... aztán valahogy megfeledkeztem róla és 10-15 perc múlva néztem meg megint... és akkor ez fogadott. Akkor ez most mit jelent? Csak mert ugye fel van tüntetve a teszteken, hogy 10 perc után már nem leolvasható. (Ami egyet jelent azzal, hogy akár így is kinézhet?)

Ne haragudjatok, ha fárasztalak benneteket, de olyan bizonytalan vagyok és folyton reménykedem...

2014. júl. 25. 10:35
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Elfejtettem megkérdezni... a lombik fel sem vetődött mint opció?
2014. júl. 26. 22:53
 22/30 anonim válasza:
Lombik nem lehet hiszen Magyarországon az fsh szint ha ilyen magas elküldenek,meg könnyebb azt mondani hogy nem lehet mint hogy foglalkozanak az emberrel :-(
2014. júl. 27. 08:55
 23/30 anonim ***** válasza:
Utolsó,nem tudom te hova jársz,de nekem is az FSH magas és inszem,illetve lombik is lehet.Ilyenről életembe nem hallottam,sztem irány egy másik doki.Amugy én pozinak látom a tesztedet.
2014. júl. 27. 10:19
 24/30 anonim válasza:
Forgács intézet,János kórház ,I számú női klinika 56 fsh de volt már 148 id :(,azt mondták felejtsem el de én még hiszek a csodákban de ha mégsem lesz akkor is volt 3 nagyon halvány nem teljesen negatív tesztünk :-)
2014. júl. 27. 10:40
 25/30 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Érdekelne,hogy mi újság veletek???
2015. febr. 15. 17:07
 26/30 A kérdező kommentje:
Szia, nálam egyelőre semmi sajnos :( Októberben volt egy sikertelen inszemem, és most indulok majd neki a következőnek, a sikeresnek! :) A március a mi hónapunk! :)
2015. febr. 16. 19:51
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom figyeli e még valaki ezt a kérdést, de ahogy azt az utolsó hozzászólásomban is írtam márciusban valóban neki ugrottunk a 2. inszeminációnak és sikerült! Jelenleg 4hetes+3 napos vagyok és jövőhét pénteken megyek az első uh-ra :) Elmondhatatlan a boldogság! :D
2015. ápr. 3. 12:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Gratulàlok!Én is pozit teszteltem csak vérzek:(
2015. ápr. 3. 15:19
 29/30 A kérdező kommentje:

Kedve utolsó!

Az nem jó... most milyen idős a terhességed? Spontán vagy inszem/lombik? Dokival beszéltél már?

2015. ápr. 3. 16:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Szia!5 hetes és spontàn pcos-m van dokihoz ünnep utàn tudok menni.
2015. ápr. 4. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!