Jelenleg 5 napja késik, ez a második tesztem a héten, az elsőt hétfőn csináltam, ami negatív lett. Pcos vagyok, nem régiben volt hsg vizsgálatom... mióta szedem a meforalt megjött, e napban viszont megint kimaradt... és nem tudom mi okozhatja...
Ezt a tesztet ma csináltam és az első 5 percben nem mutatott csak egy csíkot... aztán valahogy megfeledkeztem róla és 10-15 perc múlva néztem meg megint... és akkor ez fogadott. Akkor ez most mit jelent? Csak mert ugye fel van tüntetve a teszteken, hogy 10 perc után már nem leolvasható. (Ami egyet jelent azzal, hogy akár így is kinézhet?)
Ne haragudjatok, ha fárasztalak benneteket, de olyan bizonytalan vagyok és folyton reménykedem...
Elfejtettem megkérdezni... a lombik fel sem vetődött mint opció?
2014. júl. 26. 22:53
22/30 anonim válasza:
Lombik nem lehet hiszen Magyarországon az fsh szint ha ilyen magas elküldenek,meg könnyebb azt mondani hogy nem lehet mint hogy foglalkozanak az emberrel :-(
2014. júl. 27. 08:55
23/30 anonim válasza:
Utolsó,nem tudom te hova jársz,de nekem is az FSH magas és inszem,illetve lombik is lehet.Ilyenről életembe nem hallottam,sztem irány egy másik doki.Amugy én pozinak látom a tesztedet.
2014. júl. 27. 10:19
24/30 anonim válasza:
Forgács intézet,János kórház ,I számú női klinika 56 fsh de volt már 148 id :(,azt mondták felejtsem el de én még hiszek a csodákban de ha mégsem lesz akkor is volt 3 nagyon halvány nem teljesen negatív tesztünk :-)
2014. júl. 27. 10:40
25/30 anonim válasza:
Sziasztok! Érdekelne,hogy mi újság veletek???
2015. febr. 15. 17:07
26/30 A kérdező kommentje:
Szia, nálam egyelőre semmi sajnos :( Októberben volt egy sikertelen inszemem, és most indulok majd neki a következőnek, a sikeresnek! :) A március a mi hónapunk! :)
2015. febr. 16. 19:51
27/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom figyeli e még valaki ezt a kérdést, de ahogy azt az utolsó hozzászólásomban is írtam márciusban valóban neki ugrottunk a 2. inszeminációnak és sikerült! Jelenleg 4hetes+3 napos vagyok és jövőhét pénteken megyek az első uh-ra :) Elmondhatatlan a boldogság! :D
2015. ápr. 3. 12:10
28/30 anonim válasza:
Gratulàlok!Én is pozit teszteltem csak vérzek:(
2015. ápr. 3. 15:19
29/30 A kérdező kommentje:
Kedve utolsó!
Az nem jó... most milyen idős a terhességed? Spontán vagy inszem/lombik? Dokival beszéltél már?
2015. ápr. 3. 16:12
30/30 anonim válasza:
Szia!5 hetes és spontàn pcos-m van dokihoz ünnep utàn tudok menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!