Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inofolictől mellérzékenység?

Inofolictől mellérzékenység?

Figyelt kérdés
Aki használt, ivott Inofolicot, más is tapasztalt tőle mellérzékenységet? Nekem ez nagyon fura, mert soha nem érzékenyek a melleim, kivéve mikor szoptattam az elején. Szedek mellett méhpempőt is, azt már 3 hónapja, erre is gondoltam, hogy ettől lenne. De szinte pár napra rá lett feltűnő ez, ahogy elkezdtem inni az Inovolict. Lehet ettől, vagy más játszik közre?
2014. júl. 24. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem inkább megszüntette a mellfeszülést.
2014. júl. 24. 15:51
 2/4 anonim válasza:
Szia! Én nem tapasztaltam ilyet, sőt, leginkább semmit nem tapasztalok, csak annyit, hogy amióta iszom, azóta egyik hónapban hamarabb jött meg 3 nappal, következőben meg 2-vel később. Gondolkodom, hogy abbahagyom, mert nem jó ez a kavarás, hiszen nekem eddig mindig pontos volt... :(Mióta próbálkoztok?
2014. júl. 27. 15:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem ez az első Inofolic-es hónapom, de pl az ovulációm már most nem akkor volt, mikor máskor szokott (máskor 17.nap kb, most meg már 15. napon tesztelve is már halványabb csíkot mutatott az ovuteszt).

Mi január óta szeretnénk kistestvért és azóta figyelünk minden hónapban mindent, hogy jókor, jó helyen legyünk, de sajnos eddig ez nem volt elég :(

2014. júl. 28. 08:24
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ne figyeld ezeket és sikerülni fog :) Szurkolok!
2014. júl. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!