Anyukák, kismamák, akiknek a nemvárt előtt már voltak tünetei: máshogy fájt melletek/volt érzékeny, mint általában, a menstruációkor?
Tudom, hogy ezen a ponton éppen bármi lehet, be is képzelhetem, de még legalább 1 hét, mire tesztelhetek, és inkább 1,5-2, mivel a peteérésem korán volt (ciklus 7. napján, 4 napos menstruáció után, ami előtte 3 napos pecsételéssel kezdődik nekem általában, mint ahogy most is így volt). A ciklusaim változóak, átlagban 32 nap körül vannak. Kis rózsaszínes pecsételésem volt a peteérést követő 9. napon, de előtte 3 nappal már el kezdett érzékeny lenni a mellem, és még most is az, már 6 napja, kb mindenhol, oldalt/felül/alul/ főleg a hónaaljam irányában oldalt érzem, mikor felkelek az ágyról, meg a mellbimbóim is érzékenyek érintésre, ez sem jellemző rám. Tudom, hogy senki nem lát belém, és azt is, hogy még korai tesztelni, meg is akarom várni az 1 hetet, csak addig olyan jó lenne reménykedni, és olyanok tapasztalait olvasni, akiknek már egész korán voltak tünetei.
A válaszokat előre is köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!