5 hetesen mellérzékenység?
Figyelt kérdés
Kb. 5 hetes terhes vagyok, és pár napig volt csak mellérzékenységem. Aggódom, mert fokozatosan elmúlt, most egyáltalán nem fáj. :( dokihoz jövöhét kedden megyek. Hétfőn már voltam nála, de mèg csak 6mm-es petezsákot látott szikhólyaggal. Más tünetem eddig sem nagyon volt... Volt valaki hasonló helyzetben? Megmaradt a babája? Már nagyon vártuk őt! :(2014. júl. 9. 16:55
1/4 anonim válasza:
Nekem is így volt, 4-5 hetesen mellérzékenység, ami csupán pár napig tartott. A baba megmaradt, makk egészséges, már 4 éves. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! :) bár nálam is ez lenne!! :)
2014. júl. 9. 16:58
3/4 anonim válasza:
Szia! Én most vagyok 11 hetes, de én is nagyon paráztam, mert szinte semmi tünetem nem volt, csupán, hogy érzékenyebb volt a mellem, de sokszor napokra az is eltűnt...aztán visszajött...aztán megint eltűnt. Jött ment ez a tünet, de ebből ne vonj le semmilyen következtetést, mert nem jelent semmit, ettől függetlenül jól van a babád! :)
4/4 anonim válasza:
Szia! Tényleg nem jelent semmit, hogy most elmúlt az érzékenység! Nekem is így volt, de pár nap és nem hogy érzékeny volt, azt hittem szétszakad annyira feszült :) Próbálj meg nem aggódni (tudom nehéz,és tudom milyen érzés félni és aggódni,mert ezelőtt a terhességem előtt volt két vetélésem)
Most viszont minden rendben van, és egy egészséges kisfiú lakik odabent!
Minden jót kívánok és jó babavárást!
17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!