Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3x voltam a barátommal óvszer...

Sipos Dorina kérdése:

3x voltam a barátommal óvszer nélkül de nem élvezett belém és félünk hogy baba van. Azóta nagyon sok nedvem van és néha görcsölök is. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. júl. 23. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Valóban felelőtlenség, de a ti dolgotok. Mivel az előváladék is tartalmazhat spermát teherbe eshettél. A tünetek lehetnek amiatt is, persze nem mindegy mikor volt az aktus. Kb. 2 héttel utána észlelhetsz valamit, aktus után pár nappal nem. Ha késik a mensid tesztelj.
2014. júl. 23. 23:27
 12/21 A kérdező kommentje:

mert 3-4 hónap múlva gondoltuk de ha igy alakult sem baj.Csak kíváncsi lennék ezekre a dolgokra. És igen nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren de tudok a terhességröl dolgokat csak nem éppen az elso hetekröl,hogy akkor mik lehetnek a tünetek.!!!

Köszönöm szépen!:)

2014. júl. 23. 23:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,hogy az volt de már nincs mit tenni és nem bánom hogy ha kisbabám lesz és a barátom sem :)
2014. júl. 23. 23:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor legyen annyi eszed hogy utána olvasól.Google jó barát.. amúgy ilyenkor az jut eszembe hogy a szülők milyen felvilágosítást attak neketek annó , és majd ti milyent adtok ha a ti gyerekeitek kerülnek majd oda!!!Még milyelőt bármit csináltok járjj utána a dolgoknak.
2014. júl. 23. 23:46
 15/21 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért telefontól irok és már nem is sokat látok. Jó éjt..
2014. júl. 23. 23:46
 16/21 A kérdező kommentje:
nem kell kioktatni.. már oolvastam utána... a szüleim meg ne kerüljenek ide! koszi
2014. júl. 23. 23:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Sok nedved van??? :-D
2014. júl. 24. 07:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát pedig az ő dolguk lenne a felvilágosítás de ha nem hát nem...
2014. júl. 24. 07:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy Sipos Dorina?

Mert kommentjeid alapján maximum 17,de közben meg azt írod szeretnél babát.

Ha gumi nélkül akarjátok csinálni akkor szedj fogamzásgátlót,oszt annyit szexelhettek gumi nélkül amennyi jól esik.

2014. júl. 24. 08:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Jah persze, babát akar, de közben fél, hogy terhes lesz...:-D

A "barátod" meg sikítófrászt kapna, ha megtudná, hogy terhes vagy!

2014. júl. 24. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!