Sipos Dorina kérdése:
3x voltam a barátommal óvszer nélkül de nem élvezett belém és félünk hogy baba van. Azóta nagyon sok nedvem van és néha görcsölök is. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 23:00
1/21 anonim válasza:
Ezt hívják a biológiában kísérletezésnek.
2/21 anonim válasza:
De miért? Komolyan, miért kell gumi nélkül, ha ennyire félsz a teherbeeséstől? Annyira nehéz azt felhúzni?
3/21 anonim válasza:
Miért nem előtte féltetek?? Miért nem előtte féltél?? Miért vagy lány létedre ennyire felelőtlen?
Nem azt mondom, hogy a fiú nem hibás, de azért mégis jóval kevesebb következmény lesz rá nézve, mint rád!
4/21 A kérdező kommentje:
Nem nehéz felhuzni,csak megprobaltuk gumi nélkül.És nem szidást kértem hanem azt hogy mi lehet ennek az oka.:)
2014. júl. 23. 23:10
5/21 anonim válasza:
1, megpróbálni egyszer lehet valamit...ha másodszorra csinálod, akkor már műveled
2, mire is vagy kíváncsi? Hogy terhes vagy-e? majd a teszt megmondja édesszívem, mi honnan tudjuk?
6/21 A kérdező kommentje:
nem arra vagyok kiváncsi hogy terhes vagyok-e vagy sem..hanem arra hogy lehetek-e terhes a tünetek miatt vagy sem.!!
2014. júl. 23. 23:15
7/21 anonim válasza:
lehetsz. tünetek nélkül is lehetsz terhes észlény
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nem értem,hogy én normálisan irok és kérdezek,Te pedig letámadsz azért mert nem tudok valamit,és szeretném a babát csak félek.Nem tudom miért nem lehet kulturáltan írni.Ha valaki még esetleg tud valamit mondani ezzel kapcsolatban,nagyon szivesen fogadom és várom. Köszönöm :)
2014. júl. 23. 23:22
9/21 anonim válasza:
Aki ennyire semmit nem tud a teherbeesésről, az ne akarjon babát. Ha viszont azt akartatok, akkor miért nem normálisan csináltátok?
10/21 anonim válasza:
Lehetsz terhes, de lehet hogy fertőzést kaptál folyásod lett.Vagy akár fel is fázhattál.Gumi vagy gyógyszer nélkül ne próbálgassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!