Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS (lehet IR-es meg pajzsmir...

PCOS (lehet IR-es meg pajzsmirigyes is) vagyok valószinűleg, kivizsgálások folyamatban. Lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

a kimaradozott,vagy sokat késő menstruáció miatt mentem el a dokimhoz,meg hogy nem jön össze a kistesó(de sok tünetem megegyezik még ezek kivül is)..Az UH-on látta ezt a sok policisztát a petefészkembe,meg a nagyon vékony nyálkahártyát,ami 4mm.Pár vérvételen,terheléses cukorvizsg.-on túl vagyok,eredmények még nincsenek.Egyet tudok,amit az ujjamból vettek,azt hiszem az a cukor de nem biztos,az 5,8 lett.Még jövőhéten megyek a 18.és a 21.napi vérvételre.Aug. elején kell visszamennem a dokimhoz az eredményekkel.

Szeretnék pár dolgot kérdezni,bocsánat ha hülyeségek,de pár nappal ezelőttig fogalmam nem volt erről a betegségről,igy nem is tudok róla sok mindent,és kicsit sokkolt mikor a doki közölte ezt hogy több mint valószinű hogy ez van,és jelen esetben esélytelen a teherbeesés......

1.a petefészkembe ugye ott az a sok policiszta,vagyis éretlen tüszők.Ezek csak akkor vagy abból alakulhatnak ki ha van peteérésem,jól gondolom?Vagy peteérés nélkül is lehetnek?

2.ezek a policiszták,ha valóban PCOS vagyok és kapok rá gyógyszert,akkor "felszivódnak" a hatására?Vagy hogyan tűnnek el?

3.Nem vagyok túlsúlyos,csak átlagos testalkatú.Ilyenkor is muszáj a mozgás/edzés?És a diéta?Csak a gyógyszer nem elég?Ha feltétlen kell a mozgás,mi számit annak,és mennyi ideig/percig?

4.mikorra várható hogy sikerüljön a gyermekáldás?

köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 18. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi van Veled? Remélem azóta jobbra fordult az életed.
2014. szept. 8. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!