Mens Mentisbe megyek orvoshoz. Felírják "egyből" a gyógyszert vagy hosszas kivizsgálások lesznek?
Figyelt kérdés
PCOS vagyok. Kis tesót szeretnénk de sajnos nem sikerül, bejelentkeztem a Mens Menttisbe novemberre kaptam időpontot. Sokáig fog tartani a kivizsgálás és gyógyszer fel írás közti idő? Figyelembe veszi az orvos, hogy nem szeretnénk sok időt elpocsékolni és várni...??2013. szept. 30. 13:45
1/4 anonim válasza:
első konzultációra vigyél minden eredményt, ha vannak. Ha nincs friss, én csináltatnék (vérvételek, stb.).
Ha ezt még ő írja ki, akkor természetesen addig gyógyszert sem fog felírni, hiszen nem tudhatja, mennyit
2/4 anonim válasza:
Első alkalommal meglátja, milyen eredményeid vannak kéznél, ami nem régi. Ami hiányzik, azt helyben megcsinálják, ha kéred. A legtöbb laboreredményhez max. 1 nap kell. Utána újra találkozol a dokival és akkor már látja az eredményeket, és meg is kapod a gyógyszert. Minden személyes igényed figyelembe fogják venni!
3/4 A kérdező kommentje:
konkrétan arra gondoltam, hogy nem szeretnénk hónapokat "elvesztegetni" arra hogy legyen "magától" peteérés. mert az első is úgy sikerült hogy szedtem a meforalt felírtak clostit és az első hónapban terhes is lettem....
2013. szept. 30. 13:55
4/4 Manka68 válasza:
Szia!
A mensben nem húzzák az idődet. Bemész a dokihoz, viszel minden eddigi leletet, doki megmondja mi kell még, azt az ó laborukban rövid időn belül megcsinálják (nekem volt olyan, hogy azonnal átmehettem a laborba, semmit nem kellett várni), az eredmény megvan még aznap, és ha kérsz e-mail konzultációt, akkor pár napon belül hozzájuthatsz a gyógyszeredhez. Ha ultrahangra is kell menned, akkor lehet hogy még 1-2 hetet várnod kell rá.
De nem fogják hónapokig rabolni az idődet. :-) Ott megoldásokat keresnek, nem kifogást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!