Mi lehet az oka, miért nem sikerül teherbe esnem? Van más is ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve próbálkozunk, túl vagyunk minden kivizsgáláson, semmilyen problémát nem találtak se nálam sem a férjemnél, mégsem jön össze a kistesó (nem értem, ha már egyszer sikerült spontán teherbe esnem, most mi lehet az oka a sikertelenségnek). Az inszemináció sem sikerült.2014. júl. 18. 10:19
1/2 anonim válasza:
Egészen pontosan felsorolnád, miket néztek már meg? (Nekem IR okozta a gondot, a labort olyan orvos elemezte ki, akinek fogalma sem volt, mit keressen, sajnos. Ráadásul nem kérte korrektül a 3 pontos terhelést sem, inzulint nem is igen néztek, a cukrom meg mindig rendben volt. Ahogy helyretettük az IR-em, egyensúlyba kerültem, jött a baba, spontán.)
2/2 anonim válasza:
Sajnos mi is így jártunk. Első baba egy héttel esküvő után, spontán összejött. 8 hónapos volt, amikor elkezdtünk próbálkozni. (ez volt 3,5 éve)Azóta volt vetélés missed ab-bal, Closty + tüszőrepesztős, tervezett "akciós" hónapok...2 inszemináció...sikertelenül. Semmilyen gondot nem találtak egyikünknél sem. Egyszer csak az orvosom közölte, hogy itt az ideje a lombiknak. Kb. 200 ezer forintunkba került egy hónapig kellett az intézetbe járnom és elsőre sikerült a baba. Sajnálom egy kicsit így utólag, hogy nem kezdtük el korábban, de úgy tűnik ennek így kellett történnie. 25 hetes km:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!