Befolyásolja a teherbeesést, hogy nagyon akarom? Minden nap gondolok rá és elkeseredem, hogy miért nem sikerül már 2 éve! Mit tanácsoltok? Ki van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 14:31
1/4 anonim válasza:
Szia, én is kicsit hasonló helyzetben vagyok. És Én is nagyon akarom. Minden egyes megjövés teljes életkedv vesztéssel jár. Nekem is azt mondták, hogyha nagyon akarom, akkor nem fog összejönni. Így próbálok kevesebbet gondolni rá, vagy legalábbis nem görcsösen. De ha megjön, akkor biztosan nem tudom nyugtatgatni magam tovább. Kitartást! A kiemelt kérdések között van egy letölthető tornaterv. Nézd meg, és is kipróbálom, jól hangzik. Csak jöjjön össze. :)
2/4 anonim válasza:
Sziasztok Lányok!Mesélnék valamit!Olyan nincs,hogy meg tudod állni,hogy ne akard görcsösen a babát!Nők vagyunk!És ha eljön az idő ,igenis gyereket akarunk szülni!És hiába mondja bárki,hogy ne akard görcsösen...ez nem így megy!Én 5 évet vártam a babára!És igen...görcsösen(mert ezt nem lehet másképp).Eltelt 1 év.Tiszta pánik!Minden megjövetelnél kiborulás stb!1 év után dokihoz mentem!Mondták,hogy hormonális problémám van!Elkezdtek gyógyszerezni!Ez így ment fél évig és semmi!!!Másik doki,ugyanez...megint semmi!3.doki ugyanez...megint semmi!És elküldték a párom is végre kivizsgálásra!!!És láss csodát nála is gond volt!Csak míg engem közel másfél évig gyógyszereztek!Őt 10 perc alatt kivizsgálták!Majd közölték:Kedves Asszonyom,Uram maguknak természetes úton nem lehet babájuk!Hát ott volt a vég!!!Megbeszéltük,hogy pihenünk és várunk kicsit!Vártunk 3 és fél évet!És eldöntöttük,hogy jövő tavasszal megpróbáljuk a lombikot!!!Be is jelentkeztünk október elején jövő májusra!És nem fogjátok elhinni,de november 8-án pozitívat teszteltem!Spontán!!!!Ezzel csak annyit akartam mondani,hogy mindig van remény!És tartsatok ki!(Bocsi,hogy hosszú voltam)Üdv :12 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
ha mindketten egészséges vagytok, mármint babailag, akkor üljetek be a kocsiba, menjetek el egy szép helyre, egy romantikus hétvégére, szálloda kirándulás, szerelmeskedés, hagyjátok itthon a gondjaitokat, és sikerülni fog:)
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok. lehet sokan nem osztják a véleményem, én sem estem nagyon sokáig teherbe, pedig nagyon akartam. Valaki javasolta, hogy szeretkezés után csináljak gyertyaállást, kb 5 percig, mert lehet, hogy hátrahajlo méhem van, és nehezebb ilyenkor a teherbeesés. Már van 2 gyerkőcöm:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!