Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mikor érdemes tesztelni, ezek...

Mikor érdemes tesztelni, ezek a jelek jelenthetnek valamit? (pl

Figyelt kérdés

13.án volt ovum, előtte és utána is 1-1 nappal volt aktus.

Éjszaka szúró, de enyhe fájdalmakat éreztem. Ma pedig bevásárlás közben is szintén épen csak. Nem vagyok rá-stresszelve, csak ilyen még nem volt-vagy csak olyan enyhe, hogy esetleg eddig nem vettem észre.

2014. júl. 18. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kimarad a mensid tesztelj.
2014. júl. 18. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem érezheted. Én 5 hetes terhes voltam mikor ràjöttem :) nem volt hasszúrka , csak hányinger de az nagyon :D tesztet kb csak 2 hét múlva csinálj .
2014. júl. 18. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha 13-án volt ovud akkor leghamarabb 27-én tesztelj.Előbb nincs értelme.

Tüneteid még nem lehetnek,még csam 18-a van o.O

2014. júl. 18. 09:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor jelentkezhetnek tünetek, csak feltűnt tegnap este meg ma is. Talán az aktustól lehet akkor, vagy másra nem igazán tudok gondolni. Köszönöm :)
2014. júl. 18. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Hàt a beàgyazódàst érezheted. Csak nem ilyen hamar . A beàgyazódàst az aktus utàn 7-14 nappal később történik meg. Lehet esteleg beàgyazódàsi vérzésed minimális, hasszúrka. Nekem egyik sem volt. 5 hetes terhesen hànyinger, fàradsàg. Később mellfeszüles, has feszület . Most 8 hós a kislànyom. Drukkolok neked :)
2014. júl. 18. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm. Előtte is jócskán voltunk ám együtt :D

csak ovu környékén ezeken a napokon. Köszi a drukkot! :)

2014. júl. 18. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!