Inoflolic - Mikor érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy az inofolic hatással van a vércukor értékekre, jól tudom? 3 hét múlva lesz 3 pontos terheléses vércukor vizsgálatom PCOS gyanúja miatt. El lehet most kezdeni inni az Inofolicot vagy várjak vérvétel utánig?
2014. júl. 1. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Várj a vérvételig, a doki nem módosított értékre kíváncsi.

Lehet, hogy nem is szükséges innod

2014. júl. 1. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Az inofolicot a nőgyógyász ajánlotta, beágyazódás segítése céljából, cukorterhelésre meg az endokrinológus küldött, szóval innom tuti, hogy kell. Én is úgy gondolom, hogy várok vele még 3 hetet, ill. akkor egy ciklust.
2014. júl. 1. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Tényleg módosítja az értékeket? Én ugyanígy vagyok, nőgyógyász ajánlotta a fogyasztását, de gyanú miatt a héten nekem is menni kell endokrinológushoz.
2014. júl. 1. 18:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Itt a neten olvastam valamelyik oldalon, rákeresek majd még egyszer. Mindenesetre ezen a három héten már nem fog múlni, és akkor inkább szeretném a valós értékeket látni a cukorterhelésnél, nehogy úgy látszódjon minden okés, közben meg...
2014. júl. 1. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
En pcos vagyok es enyhe ir.Mikor meg nem volt meg a 3pontos addig 1 tasakkal ittam,de mikor megjottek az eredmenyek 2tasakkal ittam egy nap.Nem kaptam gyogyszer csak az inofolicat kell szednem es persze dieta.Dieta nelkul nem tud csodakat muvelni!!!!Nem beagyazodasra van az inofolic hanem jobb minosegu tuszo erik tole.Pont ezert mert szabalyozza az inzulinszintet.Ha pco gyanus vagy akkor olvass utanna hogy milyen dieta jo nekunk.En mar fel eve csinalom es javulok.ugyhogy nyugodtan szedd.
2014. júl. 2. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!