Mi okozhatja és milyen kezelést kaptatok a menses előtti barnázásra? Mennyire vált be az adott kezelés?
Szia!
Nekem ilyen problémám volt. Progeszteron hiányra utal. Én Bromoscriptint kaptam rá.
Ha a progeszteron szinted nem megfelelő, hiába termékenyül meg a pete, nem tud beágyazódni rendesen. Ennek a jele a barnázás.
Nekem mellesleg peteérésem sem volt rendesen, így arra is kaptam gyógyszert. Miután kiderültek a problémáim 3 hónap múlva sikerült teherbe esnem. (ahogy elkezdtek hatni a gyógyszerek)
Menj el orvoshoz és mond el hogy ez a problémád. El fog küldeni vérvételre amiből minden kiderül.
Minden jót.
Voltam vérvételen!
Ezek a tavaly őszi hormoneredményeim!
19-21 nap:
TSH:3.025 mIU/I
FT4:12.77 pmol/I
FT3:4.89 mIU/I
FSH:4,3 mIU/mI
LH:3.6 mIU/I
Prolaktin:233.0 mIU/I
Progeszteron:64.60 nmol/I
Tesztoszteron:0.8 nmol/I
Ösztradiol:811 nmol/I
3-5 nap:
FSH:6.1 mIU/mI
LH:1.9 mIU/mI
Prolaktin:172.00 mIU/L
Progeszteron:1.11 nmol/I
a TSH-m nekem is ennyi,ill ingadozik 2 és 4 között...
nekem 2-3 hónapon keresztül volt ciklus közbeni barnázásom,és a women's cream-et ajánlották rá,mert ez természetes progi szint növelő,3 honapig használtam és elmúlt...bár neked a progi szinted sem rossz,nem tudom,ha akarod keress meg...amúgy van még egy ilyen krémem,bontatlan,nekem már nincs rá szükségem,olvass utána....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!