Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi okozhatja és milyen kezelés...

Mi okozhatja és milyen kezelést kaptatok a menses előtti barnázásra? Mennyire vált be az adott kezelés?

Figyelt kérdés
Eddig max 2.napot barnáztam,most a ciklus 22.ik napjától kezdődött és majdnem 6.napig barnázgattam,vérezgettem!
2014. júl. 7. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Kapsz rá gyógyszert. Hormon zavar . Vérvételből kiderül
2014. júl. 10. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ilyen problémám volt. Progeszteron hiányra utal. Én Bromoscriptint kaptam rá.

Ha a progeszteron szinted nem megfelelő, hiába termékenyül meg a pete, nem tud beágyazódni rendesen. Ennek a jele a barnázás.

Nekem mellesleg peteérésem sem volt rendesen, így arra is kaptam gyógyszert. Miután kiderültek a problémáim 3 hónap múlva sikerült teherbe esnem. (ahogy elkezdtek hatni a gyógyszerek)

Menj el orvoshoz és mond el hogy ez a problémád. El fog küldeni vérvételre amiből minden kiderül.

Minden jót.

2014. júl. 10. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Voltam vérvételen!

Ezek a tavaly őszi hormoneredményeim!

19-21 nap:

TSH:3.025 mIU/I

FT4:12.77 pmol/I

FT3:4.89 mIU/I

FSH:4,3 mIU/mI

LH:3.6 mIU/I

Prolaktin:233.0 mIU/I

Progeszteron:64.60 nmol/I

Tesztoszteron:0.8 nmol/I

Ösztradiol:811 nmol/I

3-5 nap:

FSH:6.1 mIU/mI

LH:1.9 mIU/mI

Prolaktin:172.00 mIU/L

Progeszteron:1.11 nmol/I

2014. júl. 10. 12:08
 4/5 anonim válasza:
Ezekből az eredményekből annyi látszik, hogy kicsit magas a TSH, amennyiben babát szeretnél a TSH szintet 1,00 és 2,00 között érdemes tartani, a barnázás ettől is lehet..de korántsem biztos. De ezt leginkább egy orvos mondaná meg, mivel mindenkinél más.
2014. júl. 21. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:

a TSH-m nekem is ennyi,ill ingadozik 2 és 4 között...

nekem 2-3 hónapon keresztül volt ciklus közbeni barnázásom,és a women's cream-et ajánlották rá,mert ez természetes progi szint növelő,3 honapig használtam és elmúlt...bár neked a progi szinted sem rossz,nem tudom,ha akarod keress meg...amúgy van még egy ilyen krémem,bontatlan,nekem már nincs rá szükségem,olvass utána....

2014. júl. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!