Van itt olyan aki feladta?
Az a nagy baj, hogy rágörcsöltél. :)
Hidd el, hogy sikerül. Képzeld el, naponta többször is, hogy babát vársz, nagy a hasad, utána megszülöd, a karodban tartod, stb. Vizualizáld.
Nevessetek ki, de szerintem ezen is sok múlik. A lombik alatt az összes injekciózás közben, végig a vizsgálatok alatt pozitívan álltam hozzá, meg sem fordult a fejemben, hogy nem sikerül, egy percig sem.
Vagy még az is lehet, hogy tudat alatt nem tudod elfogadni, hogy más spermája, effektive nem "fogadod be". Ha a férjed ezzel kibékült, ne emészd Te sem magad, ugyanúgy az ő gyereke is lesz, közös baba, próbáld meg magadban elfogadni.
Köszi a bíztatàst..kicsit erőre kaptam.
.Igazàból ez a ràgörcsölés..hàt, én bem hiszek benne..Aki egészséges annak összejön, kinek könnyeben kinek nehezebben..hiszem hogy nekünk is sikerülni fog..Nem tudjàtok ezt a cukorterhelést melyik doki csinàlja? Endo, vagy nődoki???
Nekem a nődoki írta ki, és utána a kórházban csinálták meg.
Nem tudom felétek van-e Laboratórium Kft, de én ajánlom őket. Ide még beutaló sem kell, hiszen magán labor.:)
Szia!
Első vagyok.
Megvolt már az inszem?
Egyébként, mikor sikerült a baba én is azt hittem, hogy meg fog jönni.
Tipikus mensi tüneteim voltak. Fájó mellek, erős görcsölés, folyton azt éreztem, hogy megjön. Szaladgáltam állandóan a WC-re megnézi, hogy megjött-e. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg ugyanazok a tünetek, mint vérzés előtt. :)
Tudom, hogy mennyire nehéz ez az egész, hiszen én is sokat vártam a babára.
Sajnálom! :(
De a lombik tuti sikerülni fog! :) Drukkolok nagyon! Majd írd meg, hogy mit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!