Van itt olyan aki feladta?

Figyelt kérdés
Sziasztok..Donorspermàsak vagyunk..Túl 3 inszeminàción, kezdem elveszteni a reményt..Bele vagyok betegedve..Mivel a férjemnek nem lehet gyereke, ezért félek hogy végig jàrjuk , és nem lesz eredmény, és akkor fel kell adjam..Annyira félek hogy nem lesz màs lehetőségem, a férjemet soha nem hagynàm el..Van itt olyan aki beletörődött a gyermektelenségbe?Hogy lehet ezt elfogadni? Ér ennyit akàrmilyen jó kapcsolat is hogy lemobdjak azanyasàgról?Valaki aki volt ilyen helyzetbe, légyszi adjon tanàcsot..
2014. jún. 27. 19:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az a nagy baj, hogy rágörcsöltél. :)

Hidd el, hogy sikerül. Képzeld el, naponta többször is, hogy babát vársz, nagy a hasad, utána megszülöd, a karodban tartod, stb. Vizualizáld.

Nevessetek ki, de szerintem ezen is sok múlik. A lombik alatt az összes injekciózás közben, végig a vizsgálatok alatt pozitívan álltam hozzá, meg sem fordult a fejemben, hogy nem sikerül, egy percig sem.

Vagy még az is lehet, hogy tudat alatt nem tudod elfogadni, hogy más spermája, effektive nem "fogadod be". Ha a férjed ezzel kibékült, ne emészd Te sem magad, ugyanúgy az ő gyereke is lesz, közös baba, próbáld meg magadban elfogadni.

2014. jún. 29. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Az első mondat után nem ilyen :), hanem ilyen jelet :( akartam, ne haragudj, csak tök sötétben, szemüveg nélkül gépelek.....
2014. jún. 29. 19:47
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatàst..kicsit erőre kaptam.

.Igazàból ez a ràgörcsölés..hàt, én bem hiszek benne..Aki egészséges annak összejön, kinek könnyeben kinek nehezebben..hiszem hogy nekünk is sikerülni fog..Nem tudjàtok ezt a cukorterhelést melyik doki csinàlja? Endo, vagy nődoki???

2014. jún. 30. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem a nődoki írta ki, és utána a kórházban csinálták meg.

Nem tudom felétek van-e Laboratórium Kft, de én ajánlom őket. Ide még beutaló sem kell, hiszen magán labor.:)

2014. jún. 30. 18:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok.

Megvolt már az inszem?

2014. júl. 10. 11:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Szia..Igen..Érzem hogy meg fog jönni, de próbàlok nem belebetegedni.. Most kérek időpontot lombikra..Annyira bízok benne, hogy ott lesz eredmény..
2014. júl. 18. 20:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom! A lombik tutira sikerül! :) Szurkolok!
2014. júl. 22. 17:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyébként, mikor sikerült a baba én is azt hittem, hogy meg fog jönni.

Tipikus mensi tüneteim voltak. Fájó mellek, erős görcsölés, folyton azt éreztem, hogy megjön. Szaladgáltam állandóan a WC-re megnézi, hogy megjött-e. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg ugyanazok a tünetek, mint vérzés előtt. :)

Tudom, hogy mennyire nehéz ez az egész, hiszen én is sokat vártam a babára.

2014. júl. 22. 17:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Megjött..De érzem h a lombik sikerülni fog..vhogy ilyen érzésem van..holnap beszéljük meg a kaàliba a részleteket..:-)
2014. júl. 23. 22:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom! :(

De a lombik tuti sikerülni fog! :) Drukkolok nagyon! Majd írd meg, hogy mit mondtak.

2014. júl. 24. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!