Ha hormonsort szeretnék csináltatni, hogy induljak neki?
Szeretnék hormonvizsgálatot mert vannak tüneteim,hogy valami nincs rendben.Váladékozik a mellem,mikor megjön a menstruációm először barna majd mikor múlóban van akkor is.Hullik a hajam,zsíros aknés a bőröm,fájdalmas szex...
Babát szeretnénk és volt vetélésem is 5hetesen.
Az orvosom nem mondott erről semmit szerinte lehet próbálkozni de én nem merek.Hova forduljak?Háziorvos?Esetleg magán úton keressek fel egy endokrinológust?
Aki volt hasonló cipőben leírná merre induljak?
Köszi szépen.Akkor keresek egy endokrinológust a környékünkön.Vidéken lakom nem fővárosi vagyok,szóval amit írtál nekem nagyon messze van de köszi.
És ezeket a tüneteket mondjam el neki ugye?
Szia!
Nekem úgy volt, hogy a magánorvosom (nőgyógyász) írta meg a beutalókat.
Háziorvos biztos, hogy nem tud beutalni, ez nem az ő hatásköre.
3. és 21. ciklusnapon vesznek vért.
Nekem nem voltam ilyen tüneteim, de a te esetedben, lehet, hogy jobb ötlet egy endokrinológushoz menni.
kedves kérdező!
én megmondom őszintén nem kísérleteznék közeli endo dokival!én is megpróbáltam amit te is akarsz de nem igazán jártam sikerrel!mondjuk nincs igazolva a pco,ir!ezt szeretném most kideríteni ezért megyek a MM-be!
kelleni fog 3 napi és egy 21 napi vérvétel és nem ártana cukor,inzulin terhelés sem!ezek tuti kellenek!
egy sorstársad!
Nem kell a véreket ott levetetni, elég ha megcsináltatod és már a kész leletekkel mész.
Szerintem a legjobb, ha felhívod őket, elmondod mi bajod és kérsz egy időpontot, egyúttal megkérdezed, hogy milyen leleteket vigyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!