Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti féltetek a fertőző betegség...

Ti féltetek a fertőző betegségek eredményétől amit az ANTSZ-nél kellett csináltatni?

Figyelt kérdés
Kérlek ne értsétek félre.Lombikhoz kell a vizsgálat.Nem éltem vad életet de még is félek az eredménytől, mondjuk minden vizsgálat eredményétől félek de ez nagyon bennem van.Ti nem féltetek??
2013. nov. 24. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne félj semmitől, az nem segít! Ha saját bevallásod szerint nem éltél olyan életet, akkor nincs miért aggódi!( hacsak nem fertőződtél meg valaki mástól: közeli hozzátartozó, vagy a párodtól)! Ja még valami: alpból vagy ilyen izgulós vagy csak ezektől a vizsgálatoktól?
2013. nov. 24. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos alapból izgulós vagyok.Mindenre parázok!Most ez a vizsgálat jön soron és ettől nagyon félek majd jön a tenyésztés vizsgálat és majd arra parázok.Nagyon félek az eredményektől mert nehogy legyen valami amit a lombikot megakadályozza.Most műtöttek nem rég.Teljes vérképet kellett csináltatnom,gondolom ha valami nem stimmelne azért az csak látszódna, már 5 éve van párom, előtte is 2 kapcsolatom volt.Kettő rövid kapcsolat volt még.Ennyi.Nem drogozom és még bulizni se járunk mostanában.
2013. nov. 24. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha simán természetes úton esel teherbe is küldenek az első vérvételből az ANTSZ-nek. Nem kell aggódni nincs miért. Ha nincs is rá okod ami miatt félned kéne teljesen felesleges. Rutin vizsgálat már ez.
2013. nov. 24. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Félni nem féltem,de azért megfordult a fejemben mi van ha,,,? Tulajdon képen egy partnertől is lehet kapni fertőzést(ha neki van) nem kell váltogatni,de az esély kisebb rá mint annak akinek több volt. Egyébként arra gondoltam,hogy inkább derüljön ki ,ha van valami bajom,mintsem későn. Aztán a vizsgálatok után meg kuncogtam magamon,hogy min is aggódtam és hogy milyen megnyugtató érzés,hogy nem vagyok HIV pozitív :D. Szerintem aki elmegy valamilyen vizsgálatra,azok nagyobb százaléka el gondolkodik a lehetőségeken. Szerintem ez természetes. Biztos vagyok benne ,hogy neked sem lesz semmi akadálya,hogy belevághass a programba.
2013. nov. 24. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Az elsőnél egy kicsit izgultam. Nem mintha különösebb okom lett volna rá, de én is ilyen vagyok. Mi van ha. De nem lett semmi. Gyorsan végignéztem a papírokat, aztán megnyugodtam. Másodszorra nem izgultam. Illetve a Hepatitis B eredmény akkor még nem érkezett vissza, és azóta meg el is felejtettem, de nem izgulok. Rá is kérdezek mindjárt.
2013. nov. 25. 13:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Ha megfogalmazhatnám, akkor úgy érzem h megfordul a fejembe h ugye nincs semmi bajom??Ha elkezdek gondolkodni akkor úgy érzem miért félek???Szinte lehetetlen h elkaptam volna valamit is, de mint az egyik válaszoló írta h már egy együttlétből is alkaphatok valamit.Na jó már 4,5éve vagyok a férjemmel.Leszívták a vérünket és jövő hét péntek felé kell érdeklődnöm.Ez a várakozás a legrosszabb.Elég rosszul viselem a várakozást!:-SMert minden hülységen stresszelek.Szóval köszönöm a válaszokat és kellemes estét nektek!!:-)
2013. nov. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!