Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Magánban mennyiért csinálnak...

Magánban mennyiért csinálnak teljes hormonsort?

Figyelt kérdés
Azt direkt igy kell kérni? Abban minden benne van?
2013. dec. 15. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
25 és 50 ezer között.Én magánklinikára járok orvoshoz,de a hormonsor vizsgálatot kértem a dokitól hogy a tb által finanszírozott kórházban szeretném.Éppen eleget fizetek a dokinak.Nem szerettem volna egy olyan vizsgálatért pénzt adni ami ingyen is elvégezhető.
2013. dec. 15. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen hormonokat kérsz. Általában 1800-2000 Ft/db. Nekem TSH, progeszteron, prolaktin, tesztoszteron, ösztrogén, LH, FSH volt, 13 ezer.
2013. dec. 17. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, és persze TB re is meg lehet csináltatni, csakhogy nekem ott 6 (!!!) hét volt mire készen lett az eredmény... röhej.
2013. dec. 17. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
első vagyok,nem tudom...nekem a vérvétel után 2 nap múlva lett eredmény,és a férjem spermavizsgálata is 2 nap volt.Semmi protekcióm nem volt,de itt ilyen gyors.Ja és megyeszékhelyen lakom,tehát azt sem lehet mondani hogy kisváros és azért volt gyorsabb..
2013. dec. 17. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
A másik meg hogy mi az hogy milyen hormonokat kérsz??Ne én mondjam már meg hogy milyen hormonokat kérek ha egyszer a meddőségem okát kutatják...vagy nem??
2013. dec. 17. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha meddőségiben csinálják vagy a dokid rendeli akkor nem neked kell megmondani. Magánlaborban viszont azt csinálják amit te mondasz, ez a lényege.
2013. dec. 17. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én értem,nem is neked szólt a felháborodás :) ,hanem azért jegyeztem meg ezt,mert magánklinikára mész mondjuk privátdokihoz,történetesen mivel máshol nem,vagy csak kórházban rendel...nálam így van.Eszembe sem lenne pont a város legdrágább magánklinikájára járni,ha a legjobb orvos nem ott rendelne,de mivel ott van ezért kénytelen vagyok.De ha ott csináltattam volna a hormonsort akkor is ő mondja meg hogy mit kér,nem kérdezte meg tőlem,mert ha kivizsgálásra mész akkor nem mondhatod azt,hogy ezt kérem azt meg nem kérem,mert akkor pont semmi értelme az egésznek,mert lehet hogy azt a hormonodat nem nézik meg amivel esetleg gond van.Hú de hosszú voltam :)
2013. dec. 17. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:

ez nem reklám,de én meg vagyok elégedve velük és az árakkal:

centrumlab.hu (pesten)

2014. márc. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!