A 10. napon mekkora egy normál tüsző? És a nyálkahártya?
nekem 14 mm, a nyálkahárya pedig 5 mm,és a doki szerint ez kicsi és vékony.
Tényleg az? Én ugy tudom,hogy napi 2 mm- t n a tüsző,akkor pedig kijöhetne a 14.napra 22mm.
mennyinek kellene normálisan lenni a nyálkahártyának?
szombaton megyek vissza a dokihoz,hogy ha mégis lenne ovum,akkor ad repesztő szurit,de szerinte nem valószínű,úgyhogy most nagyon elkeseredem.
10 millinek? a 14. napon? Az négy nap alatt 5 mm.Ennyit vasagodhat?
Egyébként nagyon köszönöm,hogy így segítetek.
hát nem tudom.Ezt találtam
Havivérzés: 3-7 napig tart. Ezalatt összesen 100-200 ml váladék ürül, amelyből mintegy 50 ml a tiszta vér.
Regeneráció: 3-4 nap. Vérzés során kialakult „seb” begyógyulását jelenti. A fázis végére a nyálkahártya 1mm vastagságú.
Proliferációs fázis: 8-10 napig tart. Ideje alatt a nyálkahártya jelentősen megvastagszik, kiépülnek benne az erek és mirigyek. A nyálkahártya mintegy 5-6 mm vastagságú.
Szekréciós (luteális) fázis: 12-16 napig tart. A nyálkahártya mirigyei váladékot termelnek, amelyek fellazítva a nyálkahártyát, előkészítik azt az esetlegesen megtermékenyült petesejt befogadására. A fázis végére a nyálkahártya vastagsága 8-11 mm.
eszerint lehet jó az
5mm,de akkor a doki nem lett volna ilyen savanyÚ uborka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!