Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pcos-es vagyok, a mai napon a...

Pcos-es vagyok, a mai napon a nőgyógyászom ismét cisztásodást állapított meg, emelett 10 mm-es nyálkahártyát, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, ajánlotta első körben az inofolic-ot. Hallottam a méhpempőről is. Most elkezdek napi 100 mg E vitamint, folsavat/vasat szedni. Mi a véleményetek?

Azt mondta hiába 10 mm a nyálkahártya, nincs ovuláció.

Tudtok valami bevált dolgot a sikeres babásodásra? Kinek mi vált be? Szerintetek elég a napi 100 mg E vitamin?

2014. márc. 12. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hármas kezelés (diéta, mozgás, es gyógyszer, ha szükséges). Ha rendeződnek a hormonok, lesz spontán peteeresed :)
2014. márc. 12. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
1 év hármas kezelés. Első próbálkozós hónapban babánk lett. Én is csak ezt ajánlom, és hozzáértő orvosokat: www.mensmentis.hu
2014. márc. 12. 20:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De az első babánk is spontán fogant. Valóban oda figyeltem az étkezésre amennyire az tőlem tellett és mozogtam. Ha lehetséges akkor a gyógyszer most is kihagynám... először futnék pár kört a fenti és ahhoz hasonló megoldásokkal. De ment a zöld kezecske!
2014. márc. 12. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy az elsö kettő irta.
2014. márc. 12. 21:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hármas kezelés nekem is, 9 hónap után fogant a baba, spontán.
2014. márc. 12. 21:34
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ az utolsó kettő válaszadónak is.

Valaki hallott már az inofolicról? Segített valakinek?

2014. márc. 13. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
igen sokan isszuk és egyre több siker sztori van mellette de csak a szigorú Ir kezelés mellett. ha van hormon probléma akkor nem elég és nem segit. Egyik barátnömnek dupla peteérése lett töle. Én 1 hónapja iszom de nem az inofolicot hanem a simán inozitol port (igy 125 napra 8500Ft) és szedek mellé folsavat. Sokkal kedvezöbb igy mint a havi 12000 Ft.
2014. márc. 13. 08:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó... most ezt ajánlotta utoljára a nődokim, csak tudom hogy elég új a dolog, de nagyon hajlok rá, hogy megvegyük. Nekem rendben találták az IR-t.
2014. márc. 13. 12:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
olyan PCOS nincs ahol nincs Ir avgy anyagcsere zavar a háttérbben. nekem pl már csak a 60 perces cukrom tul aalcsony de még igy sincs ovum. AZ inozitol ugyanaz abból van az inofolic tehát nyugodtan ihatod azt plusz szedsz mellé folsavat igy olcsobb jóvbal de ha te akarsz vegyed havi 12000-ért. Ha tudsz menj a mensmentis-be mert a meddöséágin nekem is azt mondták már tök jó minden értékem nem értik miér tnme jön a baba a cukorra rá sem néztek, aztán a mensmentisben meg rögtön észrevették hogy a cukor még nem okés. Nögyógyászok nincsenek teljesen otthon a témában, vagyis kevés aki igen. rám pl 2 nögyógyász mondta azt a policiszták ellenére annó hogy nem lehet PCOS mert vékony vagyok. Ez a betegség endkrinológusra tartozik. ha idöben normálisandiganosztizálnak és normális kezelést kapok nem tartanék itt hogy 5 éve küzdünk babáért, de most ugy éz ki végre siekrülni fog hamarosan. Ezért irtam járj utána pontosan mertt csak megy az idö és a pénz. Én is probáltam mindenféle csodaszert elötte de nem a kiváltó okot kezelték. igy nem is volt hatásos.
2014. márc. 13. 13:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó,

köszönöm szépen a tanácsokat, nem kezdő PCOS-es vagyok. A mensmetisbe feleslegesnek tartom elmenni, mert Dr. Rákosi Miklóshoz járok a X. kerületben (igen, Ő az aki a Bajcsyban is dolgozik és a Mesmetisbe is). Természetesen endokrinológusom is van, nagyszerű tanár úrról van szó az I. belgyógyászatin, nem gondolnám, hogy bármit is félre nézett volna!Hormonális problémáim vannak és cisztás méhem. "...ha te akarsz vegyed havi 12000-ért": ez lett ajánlva és szerintem aki babát szeretne annak minden pénzt megér egyrészt, másrészt ha gondot okozna egy 12 ezres étrend-kiegészítő megvétele, akkor talán el kellene gondolkoznom, hogy valóban kell e a családba még egy baba...

A babához drukkolok! Tudom milyen érzés a sok negatív teszt és azt is mekkora öröm amikor két csíkos lesz.

Én (és le lehet szólni) emlékszem amikor mélyen az önsajnálatba süllyedtem a betegség miatt... sehogy sem akart a gyerek összejönni... aztán egyszerűen -már nem tudom hogyan sikerült- befejeztem a görcsös gyerek akarást , elkezdtem mozogni, rendszeresen egészségesen enni... és no lám van egy egészséges gyerekem :) Szóval senki se adja fel. :)

2014. márc. 14. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!