Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pcos-es vagyok, a mai napon a...

Pcos-es vagyok, a mai napon a nőgyógyászom ismét cisztásodást állapított meg, emelett 10 mm-es nyálkahártyát, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, ajánlotta első körben az inofolic-ot. Hallottam a méhpempőről is. Most elkezdek napi 100 mg E vitamint, folsavat/vasat szedni. Mi a véleményetek?

Azt mondta hiába 10 mm a nyálkahártya, nincs ovuláció.

Tudtok valami bevált dolgot a sikeres babásodásra? Kinek mi vált be? Szerintetek elég a napi 100 mg E vitamin?

2014. márc. 12. 20:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó és előtte író,

köszönöm szépen inozitollal kapcsolatosan a javaslatot.

Utána olvastam, igazatok van, gondolom én laikusan mert hát orvos azért nem vagyok. Hol vesztitek az inozitolt? Mert pl. a BioTech-ben is lehet kapni, ez ua. lenne amit szedtek? Mióta szeded utolsó (csak mert írtad, hogy nagy valószínűséggel baba lesz)? Mennyi folsavat szedsz mellé? E vitamint is szedtél, hogy vastagodjon a méhnyálkahártya? Köszi a válaszokat!

2014. márc. 14. 06:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a vitaltrendtől rendeltem az inozitolt és nem az ettöl várom a babásodást föleg hanem a szabályosan betartott 3-as kezeléstöl. 99%-unknak természetes uton sikerül töle a baba ha nincs más gond. Ez az inozitol csak egy plusz rásegités a rüszöredeésre. Annyi folsavat szedek mint amennyi az inofolicban lenne, bár bevallom van hogy kimarad néhe egy egy nap. azt hiszem 400-ast szedek. Mellette én most használok homeopátis szereket is sportolok keményen és persze tartom a 160 g-os szénhidrát diétát. E vitamint nem szedek mert nem szokott gond lenni a nyálkahártyámmal és amikor volt vele gond closty miatt akkor sem ért semmit az E vitamin, progi potlással rendes vastagságú lett. Rááadádsul akinek elég vastag mint neked is annak még gátolhatja is a beágyazsódést ha tul vastagitja a nyűlkahárytát. félidö környékén a 10mm-es nyh telejsen ideális tudtommal.
2014. márc. 14. 08:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia, köszi Neked is a tapasztalatokat.

Hát igen én úgy tudom ez a vastagság már jó lenne a megtapadáshoz, a probléma, hogy megint nem jött meg (bár most még csak a 38 napnál tartok)...

2014. márc. 14. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!