Pcos-es vagyok, a mai napon a nőgyógyászom ismét cisztásodást állapított meg, emelett 10 mm-es nyálkahártyát, mit gondoltok?
Babát szeretnénk, ajánlotta első körben az inofolic-ot. Hallottam a méhpempőről is. Most elkezdek napi 100 mg E vitamint, folsavat/vasat szedni. Mi a véleményetek?
Azt mondta hiába 10 mm a nyálkahártya, nincs ovuláció.
Tudtok valami bevált dolgot a sikeres babásodásra? Kinek mi vált be? Szerintetek elég a napi 100 mg E vitamin?
Kedves utolsó és előtte író,
köszönöm szépen inozitollal kapcsolatosan a javaslatot.
Utána olvastam, igazatok van, gondolom én laikusan mert hát orvos azért nem vagyok. Hol vesztitek az inozitolt? Mert pl. a BioTech-ben is lehet kapni, ez ua. lenne amit szedtek? Mióta szeded utolsó (csak mert írtad, hogy nagy valószínűséggel baba lesz)? Mennyi folsavat szedsz mellé? E vitamint is szedtél, hogy vastagodjon a méhnyálkahártya? Köszi a válaszokat!
Szia, köszi Neked is a tapasztalatokat.
Hát igen én úgy tudom ez a vastagság már jó lenne a megtapadáshoz, a probléma, hogy megint nem jött meg (bár most még csak a 38 napnál tartok)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!