Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek reménykedhetek? ''

Szerintetek reménykedhetek? ''

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Fél éve volt olyan problémám , hogy nem jött meg a menzeszem 2 hónapig.nem voltam terhes. Closty- val sikerült elindítani, azóta rendesen megjön 1-2 nap tolódással. Azóta mindig együtt vagyok a párommal peteéréskor. Mégsem sikerült. Most peteérés után járok de fáj a bal és jobb oldalt az alhasam felváltva. Reménykedhetek???
2014. jún. 18. 18:39
 1/1 Niki1987 válasza:

Nálam peteéréskor fájdogált így, nekem az adott időpontnál később volt a peteérésem. Vettem ovu. tesztet és az jelezte ezt és köv. hónapban úgy voltunk a férjemmel együtt... egy hónap múlva érkezik a baba :-D

Vegyél tesztet, nagyobb érzékenységüt, ne izgulj rajta!!!!!

Nagyon szurkolok!

2014. jún. 24. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!