Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Petefészek cisztával lehet...

Petefészek cisztával lehet peteérésem?

Figyelt kérdés

Előző hónapban találtak a bal petefészkemen egy 6cm X 4cm-es cisztát, 1 hónap fogigátló után most 2cm X 1cm-re zsugorodott. A papírra is azt írta, hogy 1/8-ra csökkent. Mégis azt mondta, hogy lehet, hogy már magától is felszívódna de azért ír még 1 hónap fogigátló, hogy biztos legyen.

Nem szeretnék még 1 hónapig szedni ha nem muszáj.

Ha hagyom, hogy magától szívódjon fel lesz peteérésem ha még ott van a ciszta?

2014. jún. 17. 14:25
1 2
 11/13 Manka68 ***** válasza:
Stimulációtól akkor alakul ki ciszta, ha nem adnak hozzá tüszőrepesztőt. Normális doki ezt nem sumákolja el, és nem is lenne belőle gond. Szóval nem a stimuval van baj, hanem a kókler dokikkal. :-((
2014. jún. 25. 04:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Én kaptam tüszőrepesztőt, sőt 2 adagot is, persze egyszerre adták be. És mivel ez volt életem első hasba szurija nem is magamnak adtam, hanem a meddőségi központba mentem vissza aznap amikor megnézték, hogy hány érett tüszőm van.

Ami pedig különösen érdekes, ÉS EZ NEM FÉR A FEJEMBE, hogy a jobb petefészkem volt stimulálva, pontosan lehet tudni, mert ott voltak az érett tüszők, ez februárban volt.

Terhesség, missed ab., 6 hét szünet, és nem akart megjönni, és májusban a bal petefészkemen ott a ciszta.

Hát eddig hathat closty?! :O

De ha nem attól volt, akkor csak az lehetett, hogy a műtét után nem akart megjönni, ekkor még nem volt ott a ciszta, norcolutot kaptam, 3x1, 5 napig és attól sem jött meg, vissza mentem és ott volt a ciszta.

Szóval azt nem tudom, hogy melyik gyógyszertől de nem természetes úton lett ez oda, valami hormon bogyó termette az tuti.

2014. jún. 26. 09:03
 13/13 Manka68 ***** válasza:

A closti 2-3 hónapig hat még, miután beszedted. Szóval szerintem nem attól alakult ki. A norcolut pedig progeszteron pótlás, attól sem. Viszont lehet, hogy a megszakadt terhesség után a szervezeted kissé megkavarodott, nem tudtak helyreállni a hormonjaid.

Szóval szerintem érdemes lenne utánajárni, hogy mitől lett az a ciszta.

2014. jún. 27. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!