Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészek ciszták ellenére,...

Petefészek ciszták ellenére, lehetett peteérésem? Teherbe eshetek, vagy az kizáró ok?

Figyelt kérdés

A nőgyógyász mindkét petefészkemben kb. 5-5 apró cisztát talált. Valószínűleg a clostilbegyttől volt. Fel fognak szívódni, vagy muszáj a laparoszkópia meg az égetés.

Mi van ha PCOS?

Már egy éve szeretnék babát, mennyi az esély a spontán teherbeesésre? Reménykedjek, vagy nem? Ki vagyok borulva.

Segítsetek!

Görbém:

[link]

2009. ápr. 21. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam pcos-t állapítottak meg és már 14 hónapja nem jön a picur. Már annyit haladtunk előre hogy van pé-m és talán most sikerül. Nem szabad kiborulni, tudom nem könnyű ezt hallani hiszen én is végigmentem ezen a perióduson. De mindíg úgy voltam vele hogy új hónap új remény. Pedig elhiheted mennyi negatív tesztet fogtam a kezembe mire megállapították a pcos-t.(8 hónapja állapította meg a dokim) Magamba voltam teljesen fordulva, de mindíg van kiút, csak egy nagyon jó doki és egy remek férj kell hozzá! Attól még hogy pcos vagy vagy sem attól még lehet babád, csak nagyon hosszú utat kell megtenni odáig! Bízz magadban és hidd el meglesz az eredménye!
2009. ápr. 21. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem sajnos mindig vannak cisztáim. az első terhességem amiatt lett méhenkívüli, h egy ciszta elzárta az utat. (számtalan ciszta volt bennem). azóta 2 egészséges gyerekem van. a ciszta még sehol nem okozott olyan gondot, amitől nem lehet baba. esetleg késlelteti. felszívódnak. figyelj nagyon arra, h ne legyen a szervezetedben gyulladás. (amennyire ez megvalósítható)

sok sikert!

2009. ápr. 21. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok. bocsi, félreértelmeztem. nekem nem a petefészkemben vannak ciszták. mindenesetre ne add fel. állítólag a szervezet öngyógyító hatású. a lényeg, h higyjél magadban, és abban, h minden rendben lesz. és valóban sok múlik a dokin és a férj hozzáállásán is. kitartás, szurkolok.
2009. ápr. 21. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én Pco-s vagyok. 2 évig csak kezelgettek hülye hormonokkal (+30 kg). Akkor egy dokinő felvilágosított, hogy ez csak tüneti kezelés, a probléma az inzulinnal kezdődik. Írt fel Merkformint, azt mondta szept.-ben, hogy kb. 1 év alatt lesz baba. Januárban megfogant Mazsola! Ne hagyatok magatokat, hanem járjatok a dolgok után. Én 4 éves hülyeség után mentem el a dokihoz. A terhesség után is szednem kell a gyogyót valószínű, de megéri, hogy ha akarunk kistesót, akkor fele ennyi kálváriát kell megjárnunk!

Nagyon-nagyon szurkolok nektek!!!

2009. ápr. 21. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
1vagyok: Utolsótól kérdezném: Mita szeded a merckformint?Mennyi idő után fogant meg a picúrotok? Én február óta szedem. Bocsi a kérdezőtől, de sajnos érintett vagyok és jólenne mások tapasztalatát is hallani. :)
2009. ápr. 21. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
5hónapig szedtem, majd a terhesség betöltött 12. hetéig. Hajrá! Nagyon szurkolok!
2009. ápr. 21. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
1vagyok: Köszi a választ, Most hátha összejön a baby. Már nagyon vágyunk rá! :
2009. ápr. 21. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!