Mens Menstis Breyer Helga doktornő?
Figyelt kérdés
Hozzá kértem időpontot, mi a véleményetek róla?2014. máj. 14. 11:13
1/9 anonim válasza:
Emberileg tüneményes nő, nagyon kedves. Orvosilag jó, türelmesen elmagyaráz mindent, illetve úgy magyaráz, hogy meg is érted, nem kell orvosi diploma hozzá. Én lassan egy éve járok hozzá.
2/9 anonim válasza:
az egyik legjobb de nagyon hosszú hozzá a várakozási idö. A többi orvos is nagyon jó igy ha sürgös érdemes másikhoz bejelentkezni.
3/9 anonim válasza:
Neki köszönhetem a kisfiam, a kiegyensúlyozott mindennapjaim, rávett a sportra is, pedig eleinte nehezen ment. Csak nagyon jó dolgokat tudok róla mesélni! Azon túl, hogy jó szakember, emberileg is fantasztikus! Felsorolni is nehéz, mennyi mindent kaptam tőle, nem csak én, de az egész családunk. Nem ismerek hozzá hasonló orvost. A legjobb helyre mész! :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nem számít, ha többet is kell várni rá, csak egy héttel kell többet, de júlinál előbb sehogy sincs időpontjuk. :(
Köszi, remélem tud segíteni.
Nekem nincs peteérésem, csak gyógyszertől, ugye ebben is fog tudni segíteni?
2014. máj. 14. 11:20
6/9 A kérdező kommentje:
Szuper! :) Köszönöm!
Még annyi kérdésem lehet, hogy ha most Clostilbegyt-et szedek, akkor hagyjam-e abba mielőtt megyek hozzá, vagy ne? Most inszemet akar csinálni a dokim, azért szedem. Ez a 3. kúra, az első kettőből nem lett baba, de még inszem nem volt akkor.
2014. máj. 14. 11:30
7/9 anonim válasza:
ha úgyis júliusra kaptál időpontot, akkor szerintem most még nyugodtan menjetek el inszemre, legfeljebb lemondod az időpontot ha sikerül :) Drukkolok
8/9 anonim válasza:
Csinálj mindent úgy, ahogy terveztétek addig, amíg ő mást nem mond! Akkor is menj el hozzá, ha sikerül az inszem! A terhességem alatt nagyon sokat segített nekem! Jó szembenézni vele, ha bármi probléma volt a háttérben, nehogy később okozzon bajt!
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ettől is félek, hogy nehogy a teherbeesés sikerüljön és aztán baj legyen. Sajnos tavaly volt már egy missed ab-om. Ezért is félek nagyon...
Nah, de nagyon nagy bizalmat ébresztett bennem ez sok szuper, segítő és pozitív válasz, vélemény. :) Köszönöm Nektek! :)
2014. máj. 14. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!