Dr. Breyer Helgáról bármilyen tapasztalat, vélemény?
Nagyon köszönöm a válaszod.
Ugye nem csak az IR-hez ért?
Kedves Utolsó!
Akkor várom a részletes! :) beszámolódat, mit kérdezett, milyen volt a benyomásod róla stb. stb...
Előre is köszi!
Naszóval.
Ránézésre kedves, szimpatikus nő, hallásra is. A képéről azt hittem sokkal idősebb. Kezet fog, bemutatkozik-nekem ez fontos.Megkérdezte, miben segíthet-lombikunk lesz IR és pajzsmirigy problémám van. Vittem friss laborleleteket (meg régieket is), UH-t csináltattam magamtól-ezeknek nagyon örült, az összeset átolvasta. Nem tudom, te ismered-e a konkrét problémádat, amivel mész, mert gondolom úgy könnyebb és más dolgokat is kérdez.
Betegségekről kérdezett a családban és nálam: magas vérnyomás, daganat, elhízás. Szedek-e gyógyszert, mikor szültem, ellenőrzés alatt vannak-e a betegségeim.
Tényleg nagyon kedves és igyekszik úgy magyarázni a dolgokat, hogy bárki megérthesse.
Nekem diéta kell és pajzsmirigyre gyógyszer. 6 hét múlva labor és e-mailban értekezünk majd róla.
Örülök, hogy hozzá kerültem.
Egy negatív dolog volt, de ez sem a doktornővel kapcsolatos:nem lehet kártyával fizetni, nálam meg nem volt kp. De engedték, hogy utána menjek el pénzért.
Ha van babakassza kártyád, arra kedvezmény jár. Teeg.hu-n regisztrálva meg gyűjtheted a pontokat (ingyen konzíliumért azt hiszem)-matricát majd ők adnak, azzal most a labor is olcsóbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!