Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha a nobe van bibi akkor is...

Ha a nobe van bibi akkor is megvizsgaljak a ferfit is?

Figyelt kérdés
29eves vagyok petefeszek hormon zavarom.van rendszertelen menstruacios ciklusaim vamnak 35-41naposak. noboth tuszo van a mehszajamon. ezektol nem sikerul a baba majusra kaptam idopontot a meddosegi szakrendelesre. a kerdesem az lenne h ezek a problakmaktol fuggetlenul a ferjemet is vizsgaljak vagy eleg h nekem.van ennyi bajom?

#mefdoseg.
2014. ápr. 14. 08:26
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, megvizsgálják. kötelezö mert ezen mulik pl hogy lombik vagy inszem kell, de nála is lehet egyéb probléma is, pl bakteriális fertözés vagy valami autoimmun probléma, neki is lesz vérvétel is HIV, hepatitis szürés stb. Érdekes férfi problmák tudnak ám lenni, nem csak annyi hogy mondjuk kevés vagy rosszul mozgó spermiumok vannak...
2014. ápr. 14. 09:04
 2/2 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt. remelem nalla minden ok
2014. ápr. 14. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!