Nem sok ez így?
Figyelt kérdés
Closty, ès gonal f injekció..Félek hogy lassan szétdurrannak a petefészkeim..Egészséges vagyok a leleteim alapjàn, màsodik inszemre készülünk, de sokallom egy picit a hormonokat..Szerintetek?2014. ápr. 7. 20:28
1/5 anonim válasza:
Gonal-f nem lombikhoz szoktak adni?
2/5 A kérdező kommentje:
Hàt nem tudom..Akikkel egy szobàban voltam az elsőnél azok mind gonalt kaptak..majd elvàlik..félek a cisztàktól nagyon..
2014. ápr. 7. 22:34
3/5 anonim válasza:
Én is gonalt kaptam inszemhez, én is egészséges vagyok. Nekem 4-5 tüszőm lett tőle!
4/5 anonim válasza:
A Closty a tüszők számát, míg a Gonal F az elindult tüszőket növeli. Szóval ezek kiegészítik egymást.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a vàlaszokat..Megnyugtattatok..:-)
2014. ápr. 8. 13:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!