Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van valaki aki szedi a bromocr...

Van valaki aki szedi a bromocriptint és a merckformint?

Figyelt kérdés

Ezt a két gyógyszert irta fel a doki.Babát szeretnénk a pàrommal,magas volt a prolaktinom és nem menstruálok aug.óta,előtte is már gyógyszerrel jött+

Mire várhatom az első mensim??Mikorra jöhet össze a baba??Köszönöm a segitséget :-)

2014. ápr. 4. 04:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3/ 6-os és 7/10-es vagyok. A stein leventhal a PCOs másik elnevezése. Nálam is kb az elmúlt 15 év alatt már megállapította több nődoki is, de kezelni egyik sem akarta, mind azt mondta, majd visszatérünk rá, ha babát szeretnék. Ezzel csak az a probléma, hogy a PCOs nem a betegség, hanem tünet, ami mögött nekem inzulin rezisztencia (azaz egy anyagcsere probléma) állt, mire utána jártunk, már a 2-es tipusú diabétesz küszöbén voltam, megemelkedett vércukor szinttel,és nem mnstruáltam egyáltalán, ezt kellett kezelni. Nekem úgy tűnik, a dokid kicsit vaktában tüzel, mivel a bromocriptint pedig a megnövekedett prolaktin termelődés helyreállítására adják (ez pedig hormonprobléma, ez a tejtermelődésért felelős hormon, nekem is nézték, ez is gátolhatja a teherbe esést). Én meddőségi klinikára mentem, ott azt mondták,mivel nemrégi a felfedezés a PCOS és az IR összefüggéséről, sajnos a nődokik többsége még nem elég tájékozott ebben. A diéta, gyógyszer, mozgás kombó jó kezelés, minimum 3 hónapot mondanak, nálam is kb ennyi volt, mire helyre jöttem. Ha IR a probléma, a diéta, az életmódváltás egy életre szól. Nem nehéz beleszokni, kreatívnak kell lenni az étrend összeállításánál, így igazából nem kell lemondani semmi finomságról. Én természetesen nem tudtam azonnal váltani, fokozatosan kell átállni az étkezéssel. Szerintem próbálj meg párbeszédet folytatni a dokiddal, kérdezz rá arra, ami nem világos, mi is a problémád. Sajna az a tapasztalatom, hogy az orvosok többsége még mindig nem kezeli felnőtt emberként a betegeit, nem tájékoztatnak megfelelően. Minden esetre sok sikert, kitartást, menni fog!
2014. ápr. 6. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
9/11-es vagyok én is kb 3 hónap után kezdtem javulni amikor végre belőtték a gyógyszeradagomat és elkezdtem mozogni mozgás nélkül nem megy.Baba még nincs már 6 éve..most miómáim vannak sajnos olyan gyorsan nőnek hogy műteni akarnak de én nem szeretném most gyógyteákat iszok és most kezdem a ligetszépe kapszulát ami rendezi az ösztrogéndominanciát,ugyanis emiatt nem estem teherbe és a miómák is emiatt vannak,erre a doki semmit nem javasolt így nekem kell utánajárnom hogy mi segíthet,hosszú történet és már kezdek belefáradni.
2014. ápr. 6. 22:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Diétàt elkezdtem,biciklizésen kivül mèg vmit kitalalok mozgasnak,megnehetiti a dolgim h.all.éjszakaskent dolgozom és ahhoz kell az étkezéseim beállitanom :-)a bromot sztem a prolaktin sziint miatt irta fel...remélem azért nem fog évekbe telni mire összejön a baba :-) köszönöm nektek :-)egy heti pl.étrendet ha tudna vki küldeni azt megköszönném :-)mkinek szép napot
2014. ápr. 7. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!