Picsusz kérdése:
Ha nincs tüszőrepedés?
Figyelt kérdés
Ovu teszt szerint van peteérésem,de mivel már egy ideje nem esek teherbe,mi van ha meg sem reped a tüszőm?Ovu után is van olyan gyenge nyomás érzés a petefészkemnél,lehet az attól van,hogy ciszta lett belőle?Ez mitől lehet,ha tényleg nincs tüszőrepedés?Valami praktika rá esetleg?2014. ápr. 3. 21:51
11/17 anonim válasza:
Irtad hogy voltal terheleses cukron, de inzulint is neztek?
12/17 anonim válasza:
a pcos-ra:
nekem semmi tünetem nincs, ami rá jellemző (nem mondom, hogy az van, de pár tünetből senki nem állapítja meg)
13/17 A kérdező kommentje:
Inzulin szintet nem néztek.Elvileg azt mondták,hogy ha jó a cukor,akkor jó az inzulin is.Én rákérdeztem a dokira,hogy van e pcom,azt mondta nincs.Hát én csak innen veszem,hogy nem az vagyok,nem tudom.De érdekes az biztos.Lehet bele kellene vágni az inszembe....de mi van ha csak valamit elnéztek,és lehetne kezelni,és spontán lehetne babám?Ha netalántán megjön,elmegyek másik dokihoz.Vagy talál valamit,vagy ha ugyanazt mondja mint amit eddig is tudtam,hát marad az inszem.
2014. ápr. 5. 21:10
14/17 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség, "hogyha jó a cukor jó az inzulin is" te jó ég!!!
Homa indexet nézess 3 pontos terheléses cukor és inzulin méréssel, ha még nem tetted meg!
Pont egyik barátnőmnek szuper a cukra, otthon is nézi, vérvételen is volt és hopp: az inzulinja az egekben, IR-e van... :(
15/17 A kérdező kommentje:
Azóta már babát várok.11 hkm.
2015. máj. 21. 11:33
16/17 anonim válasza:
Gratulálok és köszi, hogy írtál ennyi idő elteltével! :) jó olvasni ilyen pozitív dolgokat! :)
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi.Hát igen,6 év után teljesült minden álmom :)
2015. máj. 22. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!