Milyen vizsgálatokra kellene elmennem, hogy kiderüljön, lehet e egyáltalán gyerekem?
Először is: keress egy másik orvost.
Ha normális doki, akkor magátol írja a kivizsgálni vallókat, se az előzőnek igaza van.
Plusz kérhetsz meg egy d-vitamin szintet is, ha mar.
Sok sikert
Nekem a dokim 1,5 év próbálkozás után azt javasolta, hogy mielött kiír drága vizsgálatokat nézzük meg van-e peteérésem.
Ehhez a mensim után 14 napon keresztül kellett volna minden reggel bemennem hozzá UH-ra, és hömérözni reggelente. (külföldön élek, itta biztosító a magánorvosokat is fizeti, az UH a legolcsobb vizsgálat)
De 2 hónapig sok munkám volt, mire elkezdtem volna már terhes voltam.
Szia!
Ennyi plusz nem okoz meddőséget. Rengeteg nőtársunkon van ennyi plusz kiló, és mégis könnyen sikerül nekik a baba.
Amiket nekünk megcsináltak:
- spermavizsgálat, ha rossz az eredmény, akkor vesznek vért, és kérnek kitenyésztést
- neked 3. és 21. napi vérvétel
Ez a kettő az első.
Mi is már 2 éve próbálkozunk, másfél év után ajánlotta fel az orvosom, hogy csináljuk meg a HSG-t. Úgy döntöttünk, hogy várunk még egy kicsit, így most csináltattuk meg.
Ha egyébként, ha minden hormoneredményed jó, akkor én azt gondolom, hogy érdemes elmenni megcsináltatni a HSG-t.
Tapasztalat, mert mi 2 év után most csináltattuk meg, és kiderült, hogy egyik petevezetőm sem átjárható! :(
Nálunk is minden jó volt, és itt hibádzik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!